ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

FAU вітає з Міжнародним днем праці

Офіційні новини FAU вітає з Міжнародним днем праці

Любі друзі,

Автомобільна Федерація України вітає всіх з Міжнародним днем праці.

Для багатьох робітничих людей планети, зокрема для українців, праця символізує покращення життя для своєї родини, прагнення удосконалити навколишній світ та можливість побудувати заможну та красиву країну. Але, як всі зараз бачать, це не стосується наших північних «сусідів». Дуже прикро, що нащадки однієї з «найробітничих» країн, більше не хочуть працювати. Вони хочуть підкорювати інші території, катувати та вбивати тисячі цивільних громадян, знущатися з літніх людей, ґвалтувати жінок та дітей, руйнувати величні міста та напихати свої кармани вкраденим майном. Вони хочуть перетворити весь світ на своїх рабів, які, мабуть, вважатимуть змогу жити і працювати за «величний дар» їхніх «володарів»...

Сьогодні «першотравень» набув особливого значення. У ХІХ-му столітті мільйони робітників збиралися на великі демонстрації задля покращення умов своєї праці. Зараз сотні країн об’єднуються на підтримку України в її справі протистояти імперським замахам купки мерзотників, які силою страху женуть на смертельну бійню сотні тисяч «російських рабів».

Бажаємо українцям та небайдужим людям всього світу сили та мужності, стійкості та терпіння, віри в нашу Перемогу та нескінченного бажання знищити загарбників один раз і назавжди в історії людства.

Автомобільна Федерація України