ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

RFEDA розширює допомогу народу України

Офіційні новини RFEDA розширює допомогу народу України

Королівська Іспанська Автомобільна Федерація (RFEDA) розширює допомогу народу України

Шановний пане Леоніде КОСТЮЧЕНКО

Президент Автомобільної федерації України

Мадрид, 24 березня 2022 року

Любий друже

Я сподіваюся, що ці слова знайдуть вас у безпеці, бажаю добра всім членам FAU та їхнім родинам.

Тут, в Іспанії, ми з повним сумом переживаємо жахливу ситуацію, яка склалася у вашій країні. Іспанці виявляють глибоку відданість Україні, організовуючи сотні гуманітарних поїздок та приймаючи українські сім’ї у своїх домівках.

Сім’я Motorsport в Іспанії більше, ніж будь-коли, залучена, усвідомлюючи потреби та екстремальну ситуацію, в якій живе Україна. Я хотів би поділитися з вами лише кількома прикладами, наприклад, співпраця Real Automovil Club de Espana (RACE), одного з найважливіших клубів нашої країни, який надіслав 30000 євро на гуманітарну допомогу. Legado Maria de Villota, головна волонтерська та благодійна асоціація, пов’язана з нашим спортом в Іспанії, два тижні тому привезла 55 громадян України (матерів і дітей) і організувала рейс, щоб зробити те ж саме з ще 171 людиною, як і деякі з членів наших рад директорів, які в ці дні активно роблять те саме.

На додаток до цих випадків є багато індивідуальних ініціатив, керованих пілотами, командами, маршалами та різними людьми з нашого виду спорту, які з повною любов’ю співпрацюють у цій драматичній ситуації.

Від Real Federacion Espanola de Automovilismo ми розробляємо кілька акцій для підтримки України:

- Ми ухвалили рішення не допускати російських та білоруських водіїв, штурманів, учасників та/або маршалів, які мають ліцензію зазначених країн, до участі в будь-яких змаганнях, що проводяться в Іспанії.

- Ми розмістили на нашому веб-сайті спеціальний банер, щоб поділитися банківським рахунком FAU, щоб усі наші відвідувачі мали можливість безпосередньо співпрацювати з вами.

- Починаючи спортивний сезон, ми показуємо повідомлення підтримки на різних церемоніях нагородження, залучаючи спортсменів, організаторів, маршалів та ЗМІ.

Ми сподіваємося, що всі ці дії можуть якось допомогти людям України, але, будь ласка, якщо ви вважаєте, що ми можемо співпрацювати якось інакше, повідомте нам про це, і ми постараємося зробити все можливе.

Іспанський автоспорт хотів би розділити всю нашу любов і біль з вами та FAU, бажаючи, щоб ця драматична і несправедлива ситуація скоро закінчилася.

Щиро Ваш,

Президент Мануель Авіно Роджер

Королівська Іспанська Автомобільна Федерація (RFEDA)

Координація допомоги

Вложения