ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

BIHAMK Боснія і Герцеговина пропонує допомогу українським біженцям

Офіційні новини BIHAMK Боснія і Герцеговина пропонує допомогу українським біженцям

З середини березня біженці з України в Боснії та Герцеговині можуть безкоштовно отримати допомогу на дорозі та евакуацію BIHAMK за номером 1282 або +387 33 282 100.

Надаючи безкоштовну дорожню допомогу українським біженцям, автомобільний клуб Боснії та Герцеговини (BIHAMK) приєднався до спільних гуманітарних зусиль, ініційованих FIA (Federation Internationale de l’Automobile) та численних клубів FIA Region I.

Наші механіки із задоволенням протягнуть руку допомоги українським біженцям у Боснії та Герцеговині та, якщо це можливо, відремонтують їхні транспортні засоби в разі поломки. В іншому випадку евакуатор BIHAMK організує транспортування поламаного або пошкодженого транспортного засобу до найближчої СТО.

Глобальна сім’я клубів FIA робить все можливе, щоб полегшити цю безпрецедентну гуманітарну кризу, спричинену війною в Україні, збираючи кошти, найважливіші гуманітарні товари та надаючи безкоштовну допомогу на дорозі (як у випадку BIHAMK) для допомоги біженцям, які залишають Україну та прямують в інші європейські країни.

За інформацією FIA Регіону 1

Координація допомоги