ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Позиція Королівської Іспанської Федерації Автоспорту щодо вторгнення

Офіційні новини Позиція Королівської Іспанської Федерації Автоспорту щодо вторгнення

4 березня Королівська федерація автоспорту Іспанії (RFEDA) закликала провести термінове засідання своєї Ради Директорів, єдиним пунктом порядку денного якого було чітка позиція звинувачень і неприйняття Росії та Білорусі, як країн-агресорів, і максимальна солідарність з народом України, що зазнав вторгнення.

Зазначена позиція була прийнята Уповноваженою Комісією RFEDA, яка одноголосно схвалила заборону участі в національних та міжнародних змаганнях спортсменів, учасників, офіційних осіб та будь-яких інших осіб з російською чи білоруською спортивною ліцензією з вжиттям подальших і більш екстремальних заходів у разі продовження ескалації спровокованого Росією військового конфлікту. Це рішення залишиться в силі, доки ситуація не буде вирішена.

Дізнавшись про рішення, прийняте Уповноваженою Комісією, президент організації Manuel Aviñó, заявив: «Королівська федерація автоспорту Іспанії від імені всього колективу нашого спорту в нашій країні виявляє свою повну підтримку українському народу і, особливо, до Автомобільної Федерації України (FAU)».

Вложения