ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

КЦА FAU запитує про підтримку проекту з симрейсингу

Дисципліна «Цифровий автоспорт» КЦА FAU запитує про підтримку проекту з симрейсингу

Ініціативна група на чолі з Тимуром Ольховиком бажає створити на базі КЗПО «Центр творчості дітей та юнацтва Святошинського району м. Києва» спеціалізований «цифровий» тренувальний центр для юних спортсменів секції картингу. Для оснащення центру подано відповідний проект за номером 321 до «Громадського бюджету Києва». Ознайомитись з проектом та віддати за нього свій голос можна на офіційному сайті організації. Щоб отримати фінансування треба зібрати 75 голосів у «першому» турі, а в разі вдачі – ще 1000 у «другому» турі. У кожного авторизованого користувача сайту є 10 «голосів», але за кожен проект можна голосувати лише один раз.

КЦА FAU звертається до всіх небайдужих до цифрового автоспорту з проханням підтримати цю ініціативу своїм голосом або ж допомогти поширити інформацію на будь-яких доступних ресурсах.

Нагадаємо, що нещодавно Тимур Ольховик організував клубний турнір з симрейсингу серед схухачів своєї секції картингу. Допомогли йому в цьому Руслан Плисенко та Нікіта Негрєєв, що надали необхідне обладнання, а також Максим Єфанов, поради якого стали в нагоді у налаштуваннях програмного забезпечення.