ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ 2020-2021 РОКІВ ПЕРЕНЕСЕНО

Офіційні новини НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ 2020-2021 РОКІВ ПЕРЕНЕСЕНО

Шановні члени FAU

Ми всі активно готувались до проведення урочистого нагородження переможців та призерів Чемпіонатів та Кубків України 2021 року та перенесеного нагородження 2020 року незважаючи на карантинну ситуацію в країні.

Наш партнер WhiteBIT, який надав основну підтримку, та Київська міська рада підтверджували можливість проведення нагородження 05.02.2022 року в традиційному форматі у Колонній залі Київської міської ради.

Наша подяка за розуміння та підтримку нашим партнерам та всім активістам FAU, які доклали зусиль для підготовки заходу.

Сьогодні надійшла інформація, що ситуація з епідемією у Києві погіршується та ми не зможемо забезпечити належну безпеку для учасників нашого масового заходу.

Враховуючи ситуацію, ми вимушені знову відкласти проведення нагородження, що мало відбутися 05.02.2022 року.

Ми знаходимось у постійному контакті з партнерами, дисциплінарними комітетами, всіма задіяними колегами для визначення часу і формату можливого заходу з врахуванням необхідності забезпечення безпеки учасників та дотриманням вимог законодавства.

Про результати ми оголосимо додатково.

Приносимо вибачення за можливі незручності та розраховуємо на розуміння та підтримку.

Ми з вами перенесли багато втрат та обмежень під час боротьби з епідемією COVID-19 протягом попередніх років, але маємо надію, що ми разом подолаємо складнощі сучасного періоду та докладемо спільних зусиль для розвитку автомобільного спорту.

Президія FAU,

Оргкомітет нагородження,

Виконавча дирекція FAU