ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Інформаційне повідомлення про рішення КАС FAU

Офіційні новини Інформаційне повідомлення про рішення КАС FAU

14 січня 2022 року Комісією автомобільного спорту Автомобільної федерації України шляхом опитування, в порядку, встановленому п. 7.5. Положення про КАС FAU в редакції від 17.06.2021 року, прийнято рішення, яке, вступає в силу 17.01.2022 року.

За поданням дисциплінарних комітетів FAU затверджено результати:

- Чемпіонату України з картингу 2021;

- Кубку України з картингу 2021;

- Національної серії з картингу «Кубок USK» 2021;

- Національної серії з картингу «Кубок ДАК» 2021;

- Національної серії з картингу «Чемпіонат Дніпропетровської області» 2021;

- Чемпіонату України зі слалому та окремого жіночого заліку Чемпіонату України зі слалому 2021 (класичні класи та класи джимхана).

КАС FAU, враховуючи розширення кількості дисциплін та з метою посилення авторитету звання Чемпіону (Володаря Кубку) України, встановила, що з 2022 року, звання Чемпіон (Володар Кубку) України присвоюється при умові наявності за результатами спортивного сезону не менше 10 класифікованих водіїв учасників.

Секретаріату КАС FAU доручено підготувати та подати на розгляд КАС FAU відповідні зміни до «Загальних вимог до всіх Чемпіонатів, Кубків, Трофеїв (серій) України та інших змагань з автомобільного спорту в Україні».

На підставі розгляду запропонованої програми діяльності, підтримки 11 водіїв учасників дисципліни кільцеві гонки, що складає більше 2/3 від загальної кількості 15 водіїв, Протасова Леоніда затверджено на посаду Голови Комітету кільцевих гонок FAU, затверджено новий склад Комітету кільцевих гонок FAU. Оновлено склад КАС FAU.

КАС FAU внесла уточнення до складу Комітету ралі FAU.

Комісія Автомобільного спорту Автомобільної Федерації України