ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Всеукраїнська семінар-зустріч для технічних спеціалістів

Дисципліна «Інші заходи» Всеукраїнська семінар-зустріч для технічних спеціалістів

Технічний комітет Автомобільної Федерації України 15 січня 2022 року організує проведення всеукраїнського семінару-зустрічі з автомобільного спорту для технічних спеціалістів виробників/установників каркасів безпеки для спортивних автомобілів.

До програми включено питання однієї з основних складових вимог безпеки під час автомобільних змагань – обладнання спортивних транспортних засобів каркасами безпеки, - а також міжнародні технічні вимоги FIA безпосередньо до каркасів безпеки, які встановлюються на спеціальних спортивних транспортних засобах.

Лектор - Член Омологаційної та регуляторної комісії Міжнародної Автомобільної Федерації (FIA) та Технічного комітету Автомобільної Федерації України FAU Борис Донской.

З урахування карантинних обмежень семінар-зустріч проводиться дистанційно у форматі «hybridclassroom» з використанням відеоконференції на платформі Googlemeet.

Cвоєчасна подача заявки на участь обов’язкова. Подати заявку можна за посиланням.

Заявки на участь приймаються до 18.00 годин 14 січня 2022 року.

Порядок проведення семінару-зустрічі 15 січня 2022 року:

10.30-10.40 годин – надсилання учасникам на їх електронну поштову адресу посилання на приєднання до відеоконференції;

10.45-11.00 годин - приєднання учасників до відеоконференції;

11.00 годин - початок лекції.

Відповідальна особа за проведення семінару-зустрічі секретар Технічного комітету FAU Ірина Калиницька: +380 (50) 340-21-10, [email protected].

Прес-реліз Технічного комітету FAU