ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

«X-Team Time Attack 2021» - серію завершено!

Дисципліна «Цифровий автоспорт» «X-Team Time Attack 2021» - серію завершено!

Четвертий етап «A-TUNE RACE» добіг кінця, а значить, вже визначено переможця національної серії «X-Team Time Attack» 2021 року. Перегони пройшли на віртуальному автодромі «Oulton Park», оригінал якого розташувано неподалік села Літтл-Будуорт, графство Чешир, Британія.

Це хоч і мало відомий у колах українського автоспорту трек, але це не заважає йому приймати такі гоночні серії як British Touring Car Championship (BTCC), British F3 (британська «Формула 3») та British Superbikes (мото). Кожна з цих серій неймовірно популярна у Великій Британії.

За підсумками тригодинних перегонiв «A-Tune Race» лідерську позицію з найкращим часом кола 1:24,509 знову зайняв Дмитро Камінний. Такий стан справ закріпив за Дмитром і перемогу у сезоні.

Дмитро Камінний: «Хочу привітати Кирила та Тимура за відмінний результат. Спочатку я вирішив, що не зможу його перебити. Дуже цікава ситуація вийшла з тим, що зношування гуми не сильно впливало на час. Загалом я дуже задоволений трасою. Я буквально їхав на межi. Вважаю цю трасу найцікавішою по ходу всього сезону. Дуже цікавий досвід»

Другий рядок, з відривом 0,218 секунди, зайняв Кирило Негой. За три години Кирило проїхав найбільшу кількість кіл, показавши середній час 1:28,741.

Кирило Негой: «Перегони були непростi. На жаль свій найкращий час я поставив ближче до початку і далі єдине, що виходило це наближатися до нього. Для глядачів було б цікавіше якби ми покращували свій час ближче під кінець гонки, але, в цей раз так не вийшло. Траса дуже цікава і важка. Думаю це один із моїх найкращих результатів. Вважаю, що далі буде ще краще.»

Ну а «бронзовим» призером етапу, проявивши неймовірну силу духу та волю до перемоги, став Тимур Ольховик із відставанням від другого рядка на 1,024 секунди.

Тимур Ольховик: «Третє місце, зате стабільне. До першого і другого було далеко бо траса важка, особливо останній 90-градусний поворот, який завдавав багато дискомфорту. Багато часу губилося у першому повороті, якщо неправильно його пройти. Поліпшити час і наблизитися до результату, котрий я поставив на початку цього етапу не вдалося. Але я дуже задоволений.»

Офіційні результати національної серії «X-Team Time Attack» 2021 вже оголошено. Реєстрація учасників проходила на офіційному Discord-каналі КЦА та була доступна всім власникам гоночної ліцензії FAU.

Переглянути трансляцію всіх етапів можна на сайті DriveContact.

Національна серія України з цифрового тайм-атак 2021 - НС «X-team Time Attack» проходить за підтримки:

- Титульний партнер – X-team. Ралійна команда та лідер з обслуговування автомобілів Subaru

- Автобазар – інформаційний партнер

- Auto Ria - інформаційний партнер

- DriveContact – інформаційний партнер

- A-tune - ваш партнер з сімрейсінгу

- XSPORT – найбільша мультиспортивна медійна платформа

- КЦА FAU – промоутери змагань

Слідкуйте за новинами зі світу цифрового автоспорту на ресурсах КЦА FAU: Discord, офіційний сайт, facebook, ютуб-канал Digital Autosport of Ukraine, інстаграм, Twitch-канал.

А також на сайті DriveContact.

Прес-реліз КЦА FAU