ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Інформаційне повідомлення про рішення КАС FAU

Офіційні новини Інформаційне повідомлення про рішення КАС FAU

26 листопада 2021 року відбулося чергове засідання КАС FAU, присвячене завершенню спортивного сезону та підготовці до спортивного сезону 2022 р., розгляду інших питань, включених до повноважень КАС FAU. Засіданні проводилось з частковим використанням відеоконференції.

За пропозиціями дисциплінарних комітетів FAU затверджено результати:

- Чемпіонату України з картинг-слалому 2021 р.;

- Чемпіонату України з трекових гонок 2021 р.;

- Чемпіонату України з ралі 2021 р.;

- Національної серії з кільцевих гонок «Кубок Чайки» 2021 р.

КАС FAU звернулась до дисциплінарних комітетів та промоутерів змагань з проханням надати сприяння Виконавчій дирекції FAU у підготовці (друкованого та електронного) видання за підсумками спортивного сезону 2021, в тому числі шляхом надання фото та відео матеріалів.

В зв’язку з затвердженням результатів змагань поточного року Комітету ралі FAU та Комітету трекових гонок FAU доручено вжити заходів для підтвердження повноважень відповідних Комітетів, в порядку, встановленому п.п. 9.2. та 9.6. Положення про КАС FAU.

Відповідно до п.9.2.5. Положення про КАС FAU, розгляду програми діяльності та пропозиції щодо складу комітету, запропонованих кандидатом на голову Комітету дрег рейсингу FAU Сергієм Акименком, та враховуючи результати голосування водіїв учасників дисципліни дрег рейсинг, класифікованих учасників Чемпіонату України з дрег рейсингу 2021 року, КАС FAU затвердила Комітет дрег рейсингу FAU у складі:

- Акименко Сергій - Голова Комітету, відповідальний за підготовку регламентуючих документів;

- Пазинич Ганна - заступник Голови Комітету, секретар Комітету, спеціаліст по роботі офіційних осіб;

- Кравченко Андрій - представник-спортсмен;

- Палешко Дмитро - спеціаліст з організації змагань, відповідальний за зв’язки з громадськістю та ЗМІ;

- Сьомік Марина - спеціаліст по зв’язках зі спортсменами;

- Хоцький Максим - спеціаліст зі спортивної техніки.

В зв’язку з утворенням Комітету дрег рейсингу FAU до складу КАС FAU введено Акименка Сергія, Голову Комітету дрег рейсингу FAU.

Діяльність Робочої групи КАС FAU з дрег рейсингу припинено.

За результатами голосування водіїв учасників дисципліни крос, класифікованих учасників Чемпіонату України з кросу 2021 року, підтверджено повноваження Комітету кросу FAU на наступні 12 місяців.

КАС FAU в межах наданих повноважень розглянула та прийняла рішення щодо інших питань забезпечення спортивної діяльності FAU.

Комісія Автомобільного спорту Автомобільної Федерації України