ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

FAU вшановує пам'ять жертв дорожньо-транспортних пригод

Офіційні новини FAU вшановує пам'ять жертв дорожньо-транспортних пригод

Починаючи з 2005-го року – року заснування Всесвітнього дня вшанування пам'яті жертв дорожньо-транспортних пригод, - кожна третя неділя листопада стала чи не найголовнішим днем, покликанням якого є зниження рівня травмувань людей в аваріях. Ціль заходу - згадати загиблих, а також підтримати тих, хто вижив.

Цього року День випав на 21 листопада і буде привертати свою увагу до зменшення швидкості руху – свого роду, продовження кампанії, розпочатої в рамках Глобального тижня безпеки дорожнього руху ООН, який проходив з 17 по 23 травня 2021 року.

Зменшення швидкості руху має потенціал запобігти великій кількості смертей та травмувань в дорожньо-транспортних пригодах в тих місцях, де є скупчення особливо незахищених груп населення (пішоходи, діти, люди похилого віку та інваліди), які за своїм маршрутом перетинаються з транспортними засобами.

Нагадаємо, що Автомобільна Федерація України (FAU) продовжує підтримувати акції та ініціативи, присвячені підвищенню рівня безпеки на автошляхах і зменшенню смертності та травмувань на них.

За більш детальною інформацією з програм безпеки дорожнього руху просимо звертатися до Яни Клименко: +380 (98) 634-93-97, [email protected], www.fau.ua.

Прес-служба Автомобільної Федерації України