ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Стартує перший сезон віртуальних перегонів тайм аттак

Дисципліна «Цифровий автоспорт» Стартує перший сезон віртуальних перегонів тайм аттак

Відкрито реєстрацію у Національній серії з цифрового тайм-атак України 2021 – НС «X-team Time Attack» для всіх бажаючих. Процедуру реєстрації можна пройти на офіційному Discord-каналі Комісії Цифрового Автоспорту України (КЦА FAU).

Серія триває 4 етапи, а метою її проведення, як і діяльності КЦА FAU, є розвиток кіберспорту на території України.

Реєстрація у змаганнях, яка проходить на офіційному Discord-каналі КЦА доступна всім власникам гоночної ліцензії КЦА FAU. З детальною інофрмацією про технічний регламент та правила можна ознайомитись у Загальному регламенті серії.

«Національна Серія» розпочнеться 21 листопада 2021 року о 18:00 за київським часом, а починаючи з 19 листопада пілотам буде доступна можливість пройти тестові заїзди.

Змагання відкриває етап «AVTOBAZAR Race» на, на перший погляд, простій трассі Північної Америки – «Lime Rock Park». Нетипова для швидкої конфігурації зв'язки 9-го і 10-го поворотів створить багато труднощів перед встановленням швидкого кола.

Для участі у змаганнях всім пілотам «AVTOBAZAR Race» буде доступний гоночний автомобіль Radical SR-8, який дуже сподобається своєю динамікою скандально відомому журналісту автошоу - Джеремі Кларксону.

Time Attack це різновид автоперегонів у яких пілоти змагаються за найкращий час подолання дистанції. Для перемоги в гонці гонщикам потрібно витратити найменшу кількість часу на проходження кола. Перед тим, як здійснити бойове коло, гонщики знайомляться із трасою під час попередніх заїздів. Після «знайомства» пілотам потрібно показати найкращий час під час проходження залікового кола.

Спробуй промчати зв'язки 9 та 10 поворотів без помилок! Чекаємо на тебе на трасі!

Слідкуйте за новинами зі світу цифрового автоспорту на ресурсах КЦА FAU: Discord, офіційний сайт, facebook, ютуб-канал Digital Autosport of Ukraine, інстаграм.

Більше інформації шукайте на офіційному Discord-каналі КЦА FAU.

Національна серія «X-team Time Attack» проходить за підтримки:

Генеральні інформаційні партнери – Перший Автомобільний та Автоцентр

Інформаційні партнери:

- Автобазар;

- AUTO.RIA;

- «Drive Contact».

A-tune - Ваш партнер із сімрейсінгу.

- XSPORT – найбільша мультиспортивна медійна платформа

Промоутери змагань КЦА FAU

За матеріалами КЦА