ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Інформаційне повідомлення про рішення КАС FAU

Офіційні новини Інформаційне повідомлення про рішення КАС FAU

5 листопада 2021 року відбулося чергове засідання КАС FAU, присвячене завершенню спортивного сезону та підготовкою до спортивного сезону 2022 р., інших питань, включених до повноважень КАС FAU.

Засідання проводилось з частковим використанням відеоконференції.

За пропозиціями дисциплінарних комітетів FAU затверджено результати:

- Чемпіонату України з міні-ралі «Кубок Лиманів» 2021;

- Чемпіонату України з кросу 2021;

- Чемпіонату України з гірських гонок 2021;

- Чемпіонату України з дрег рейсингу 2021;

- Кубку України з кільцевих гонок 2021;

- Національної серії з тайм-аттак «Юнайтед тайм-аттак серія» (UTAS);

- Національної серії з тайм-аттак «РТР Тайм-Аттак» (RTR).

Дисциплінарним комітетам доручено до 22.11.2021 року підготувати та подати на розгляд КАС FAU результати всіх серій змагань 2021 року у відповідних дисциплінах.

КАС FAU звернулась до дисциплінарних комітетів та промоутерів змагань з проханням надати сприяння Виконавчій дирекції FAU у підготовці (друкованого та електронного) видання за підсумками спортивного сезону 2021, в тому числі шляхом надання фото та відео матеріалів.

В зв’язку з затвердженням результатів змагань поточного року Комітету міні-ралі FAU, Комітету кросу FAU, Комітету гірських гонок FAU, Комітету кільцевих гонок FAU, доручено вжити заходів для підтвердження повноважень відповідних Комітетів, в порядку, встановленому п.п. 9.2. та 9.6. Положення про КАС FAU.

Відповідно до п.9.2.5. Положення про КАС FAU оголошується початок формування нового складу Комітету дрег рейсингу FAU.

Спортсмени, які кваліфіковані за результатами Чемпіонату України з дрег рейсингу 2021 року, запрошуються взяти участь у формуванні Комітету.

КАС FAU взято до уваги проект Календарного плану змагань з автомобільного спорту на 2022 рік, підготовлений Виконавчою дирекцією FAU за інформацією дисциплінарних комітетів.

Затвердження та публікація Календарного плану змагань з автомобільного спорту на 2022 рік буде здійснено КАС FAU після отримання відповідних подань дисциплінарних комітетів та промоутерів серій (при наявності) та заявок промоутерів, які виконали зобов’язання перед FAU за попередні роки.

Дисциплінарним комітетам доручено підготувати та подати на розгляд КАС FAU регламентуючі документи змагань 2022 року до 26.11.2021 року.

На виконання рішення Президії FAU щодо утворення та формування складу Комісії інформаційно-комунікаційного забезпечення FAU (КІК ФАУ) дисциплінарним комітетам запропоновано направити до складу КІК FAU членів комітету, відповідальних за здійснення зв’язків з громадськістю, пресою та інших відповідних напрямків діяльності.

В рамках продовження співпраці між Автомобільною федерацією України та Товариством Червоного Хреста України (ТЧХУ) дисциплінарним комітетам спільно з промоутерами змагань запропоновано подати пропозиції щодо графіку спільних заходів під час спортивних змагань у 2022 році.

Визнано за необхідне долучитись до підтримки заходів FAU з безпеки дорожнього руху, підтримки діяльності ТЧХУ та заходів з протидії епідемії COVID-19 в рамках змагань з автомобільного спорту.

За зверненням Комітету ралі FAU, керуючись п. 19.5. НСК FAU та п. 1.2. Положення про КАС FAU встановлено, що при затвердженні остаточних результатів Чемпіонату України з ралі 2021 р. необхідно керуватись правилом, встановленим п.11.1 Загального регламенту Чемпіонату України з ралі в редакції рішення КАС FAU від 02.08.2021 року, прийнятого за поданням Комітету ралі FAU.

Погодитись з пропозиціями висловленими у листі Комітету ралі FAU, підготувати на його базі відповідне звернення КАС FAU щодо необхідності дотримуватись принципів чесного та неупередженого висвітлення перебігу змагань та їх результатів.

КАС FAU в межах наданих повноважень розглянула та прийняла рішення щодо інших питань забезпечення спортивної діяльності FAU.

Комісія Автомобільного спорту Автомобільної Федерації України