ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

В кроці від подіуму

Дисципліна «Цифровий автоспорт» В кроці від подіуму

Команда Digital Autosport of Ukraine в складі Тимура Ольховика, Кирила Негоя та Девіда Пастухова, стартувавши з 27-ї позиції, фінішувала на 4-му місці серед 44 команд в 10-годинному віртуальному марафоні «10 годин Сузукі».

Коментував всі 10 годин перегонів Дмитро Костюченко.

Розпочавшись о 19 годині за київським часом, перегони закінчились о 5 годині ранку наступного дня. Після 10 годин перегонів різниця між абсолютним лідером на нашою командою на фініши склала лише 5 хвилин. На жаль, команда отримала 5 штрафів у вигляді проїздів через піт-лейн, кожен по 18 секунд, і це без урахування власне подій, що спричинили нарахування цих штрафів, а саме контакти та розвороти.

Але розповімо по порядку. Отже, команда отримала бортовий номер 12 для бойового автомобіля BMW M4 GT3 Prototype. Спершу було 30 хвилин вільної практики. Після неї 10 хвилин для кваліфікації. Починав перегони Тимур Ольховик, він же виступив і на практиці, і на кваліфікації. Через 2 години його змінив Девід Пастухов, а потім сів за кермо Кирило Негой.

За 3 години перегонів зійшло 10 команд. Наша позиція в гонці - 7-мі на 22-00 годину. Девід приймає машину від Тимура, і через 2 години виходить на 5-у позицію. Це неймовірний прогрес для пілота, який вперше прийняв участь у марафоні лише в липні цього року. Найдраматичніші кола в гонці для нашої команди відбулися вночі, де боротьбі за подіум заважав коловий пілот з 21-ї позиції – Енді Фінлей, який вибив з траси BMW M4 українців.

Пряма мова:

Кирило Негой: «Спасибі за гонку, це було шикарно! Намагався в кінці дістати з машини все, що міг. Вистачило на 4-е місце. Це був нереальний досвід, та кожен з нас виклався на всі 100%, за що я дуже вдячний».

Девід Пастухов: «Також хотів би подякувати, за можливість участі та набутий досвід. Дякую своїм тіммейтам за професійність, відданність та командну роботу, націленість на результат. А КЦА FAU за організацію та за коментування процесу на протязі всього часу змагань, за теплу підтримку вболівальниками у коментарях!»

Тимур Ольховик: «Цей етап показав, що ми всі - одна велика команда! Всі, хто був причетний або спостерігав з боку. Отак і досягаються результати! Тіммейтам - велика подяка за роботу, та окремий респект нашому коментатору, який витримав до фінішу та був з пілотами весь час! Це було круто, це було сильно!»

Вітаємо!

Статистику змагання можна подивитись у доданому файлі Acrobat.

Подивитись трансляцію перегонів можна на офіційному каналі КЦА FAU:

- перша частина перегонів;

- друга частина перегонів.

Декілька фото можна знайти в галереї.

Більше інформації шукайте на офіційному Discord-каналі КЦА FAU.

Слідкуйте за новинами зі світу цифрового автоспорту на ресурсах КЦА FAU: Discord, офіційний сайт, facebook, ютуб-канал Digital Autosport of Ukraine, інстаграм.

Команда «Digital Autosport of Ukraine» виступає за підтримки:

Генеральні інформаційні партнери – Перший Автомобільний та Автоцентр

Інформаційні партнери:

- AUTO.RIA;

- Автобазар;

- «Drive Contact».

A-tune - Ваш партнер по сімрейсінгу.

Прес-реліз КЦА FAU

Вложения