ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Трансляція віртуального марафону «10 годин Сузукі»

Дисципліна «Цифровий автоспорт» Трансляція віртуального марафону «10 годин Сузукі»

6 листопада 2021 року о 18-й годині за київським часом стартуватимуть віртуальні перегоні на витривалість міжнародний командний марафон «Suzuka 10 Hours».

Підтримайте пілотів Автомобільної Федерації України на останньому в 2021 році командному івенті. В складі команди Digital Autosport of Ukraine: Кирило Негой, Тимур Ольховик, Девід Пастухов, Андрій Негой та адміністратор команди Сергій Буцев. Українці стартуватимуть на автомобілі BMW M4 GT3 Prototype.

«Suzuka 10 Hours» - це гонка на витривалість, що проходить в Японії на міжнародному гоночному автодромі «Suzuka». Вперше перегони дебютували там в 1966 році. Змагання є частиною серії Intercontinental GT Challenge в реальному автоспорті. На старті перегонів можна побачити Ford GT GT3, McLaren MP4-12C GT3, Mercedes-AMG GT3, Audi R8 LMS GT3, Ferrari 488 GT3, BMW M4 GT3 Prototype, Lamborghini Huracán GT3 EVO.

Вся інформація - на офіційному Discord-каналі КЦА FAU.

Трансляцію змагань можна буде подивитись на офіційному youtube-каналі КЦА FAU.

Вболіваймо разом!

Слідкуйте за новинами зі світу цифрового автоспорту на ресурсах КЦА FAU: Discord, офіційний сайт, facebook, ютуб-канал Digital Autosport of Ukraine, інстаграм.

Команда «Digital Autosport of Ukraine» виступає за підтримки:

Генеральні інформаційні партнери – Перший Автомобільний та Автоцентр

Інформаційні партнери:

- AUTO.RIA;

- Автобазар;

- «Drive Contact».

A-tune - Ваш партнер по сімрейсінгу.

Прес-реліз КЦА FAU

Видео