ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Запрошуємо на всеукраїнський суддівський семінар

Дисципліна «Інші заходи» Запрошуємо на всеукраїнський суддівський семінар

До уваги спортивних суддів та тренерів з автомобільного спорту (офіційних осіб змагань).

Комітет офіційних осіб FAU, за участю дисциплінарних та профільних комітетів FAU, за підтримки Спортивного комітету України (СКУ), запрошує до участі у семінарі для спортивних суддів та тренерів з автомобільного спорту (офіційних осіб змагань).

До програми семінару включено питання організації та забезпечення безпеки змагань, методичного забезпечення спортивного суддівства, оновлення регламентуючих документів змагань, оформлення ВП FAU спортивних документів.

На виконання «Положення про спортивних суддів з автомобільного спорту» до програми семінарів передбачається проведення атестації офіційних осіб з підтвердженням та/або встановленням кваліфікаційних категорій офіційним особам, та відповідальним особам за оформлення спортивних документів ВП FAU.

З метою формування складу лекторів та учасників семінарів, уточнення програми семінарів, забезпечення вимог Спортивного комітету України, просимо невідкладно заповнити та подати до Комітету офіційних осіб FAU заявку на участь, що додається.

За додатковою інформацією просимо звертатись до голови Комітету офіційних осіб FAU Світлани Калниш: телефон +380 (97) 418-92-48, e-mail: [email protected]

Комітет офіційних осіб FAU

Вложения