ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Інформаційне повідомлення про рішення Президії FAU

Офіційні новини Інформаційне повідомлення про рішення Президії FAU

12 жовтня 2021 року Президія Автомобільної федерації України шляхом опитування, в порядку, встановленому п. 4.2.14. Статуту FAU, прийняла рішення, які вступили в силу з 15.10.2021 року.

За поданням Організаційного засідання Комісії автомобільного спорту FAU Президія FAU:

- затвердила на посаду Голови КАС FAU Шредера Миколу;

- створила Комісію FAU з інформаційно-комунікаційного забезпечення (КІК FAU) для забезпечення виконання вимог Статуту FAU щодо інформаційно-комунікаційного забезпечення діяльності з залученням фахівців усіх дисциплінарних комітетів та окремих фахівців;

Президія FAU за поданням Першого віце-президента FAU призначила на посаду Голови КІК FAU Гречникова Іллю.

На КІК FAU покладено повноваження щодо інформаційно-комунікаційного забезпечення всіх напрямків діяльності FAU, в тому числі забезпечення виконання ч. 8 ст. 45 Закону України «Про фізичну культуру і спорт» щодо прав на висвітлення заходів з автомобільного спорту, а також дотримання належного порядку інформаційно-комунікаційного забезпечення діяльності FAU.

Голові КІК FAU, спільно з Виконавчою дирекцією FAU доручено підготувати та подати для затвердження Президією FAU проект Положення про КІК FAU.

На підставі поданих документів у постійні члени FAU прийнято асоційованих членів FAU Гречникова Іллю Олександровича (м. Дніпро), Позняка Івана Васильовича (м. Запоріжжя) та Філатову Віру Олегівну (м. Суми).

Президією FAU розглянуто та прийнято також інші рішення спрямовані на забезпечення належної діяльності FAU.

Президія Автомобільної Федерації України