ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Вітаємо з 80-річчям!

Офіційні новини Вітаємо з 80-річчям!

Автомобільна Федерація України вітає з 80-річчям Майстра спорту СРСР Миколу Володимировича Попова!

На сьогодні спортивний шлях ювіляра є одним із найяскравіших серед українських спортсменів. Хоча офіційні старти у автомобільних змаганнях Микола Володимирович розпочав досить пізно – у 1968-му році у картингу, - але всього за рік потому представник Київського міського клубу ДТСААФ виборов перший титул Чемпіона України на картах класу 175 «кубиків»! І з того часу він вже не зупинявся. Трикратний Чемпіон України з картингу, «бронзовий» призер Чемпіонату СРСР з картингу, та ще і Чемпіон України у картингу на льодовій доріжці.

Боротьбу за титули Микола Володимирович продовжив і у шосейно-кільцевих перегонах на легкових автомобілях. Чемпіон СРСР у класі 1600 куб. см. у 1980-му та 1983-му роках, «срібний» призер Чемпіонату СРСР у 1981-му та 1982-му роках, шостикратний Чемпіон УРСР, трикратний Чемпіон Спартакіади УРСР, трикратний Чемпіон та «срібний» призер Збройних сил СРСР – і це перелік лише найбільш яскравих досягнень у «кільці»!

А ще нагадаємо про титули двократного Чемпіона УРСР та Чемпіона Збройних сил СРСР у кросі також у класі 1600 «кубиків». Та «додамо» титул Чемпіона України серед других водіїв з ралі, отриманий у 1994-му. І це ще були не останні перемоги!

Не дивно, що за таке довге спортивне життя у Миколи Володимировича зібралося багато друзів-суперників та ціла армія вболівальників.

Автомобільна Федерація України бажає ювіляру міцного здоров’я та довголіття, нових успіхів у будь-яких починаннях та радощів в особистому житті!

Автомобільна Федерація України