ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Подіум українця на щорічному віртуальному марафоні

Дисципліна «Цифровий автоспорт» Подіум українця на щорічному віртуальному марафоні

Вітаємо пілота Автомобільної Федерації України Олексія Селезньова з третім місцем на щорічному віртуальному марафоні «Darlington-500».

2 вересня Олексій вийшов на старт перегонів, попередньо посівши 5 місце в кваліфікації. Попереду очікували 500 миль перегонів, які почалися о 22 годині 2 вересня, а закінчились вже наступного дня. Пілот провів за кермом майже 4 години.

Пілот команди «Digital Autosport of Ukraine» Олексій Селезньов виступав на автомобілі Chevrolet Camaro з «вільними» налаштуваннями. Тобто пілот самотужки зробив налаштування гоночної автівки на власний розсуд, що засвідчує не тільки відмінні пілотські навички, а й розуміння, як правильно налаштувати автомобіль для перегонів на витривалість.

«Darlington-500» це щорічна гонка серії NASCAR, що присв’ячена Дню Праці в США. Традиційно перегоні відбуваються 1-3 серпня.

Також нагадаємо, що пілот Автомобільної Федерації України Олексій Селезньов вже успішно виступав цього року в перегонах серій NASCAR та IndyCar.

Подивитися трансляцію перегонів можна на офіційному каналі «Digital Autosport of Ukraine».

Нагадуємо, що для новачків в цифровому автоспорті КЦА підготувало серії уроків. Подивитись їх можна на ютуб–каналі КЦА. Слідкуйте за новинами зі світу цифрового автоспорту на ресурсах КЦА FAU: Discord, офіційний сайт, facebook, ютуб-канал Digital Autosport of Ukraine, інстаграм.

Команда «Digital Autosport of Ukraine» виступає за підтримки:

Генеральний Партнер «Дорстрой Монтаж Київ»

Призовий партнер HyperX – один із найкращих у сегменті ігрових девайсів

Norel - бренд професійної косметики

Генеральні інформаційні партнери Перший Автомобільний канал та Автоцентр

Інформаційний Партнер - AutoRia

Інформаційний Партнер - «За кермом Україна»

Інформаційний Партнер – «Drive Contact»

Прес-реліз КЦА FAU

Видео