ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Олександр Бондарев виборов подіум у серії FIA Karting Academy Trophy

Дисципліна «Міжнародні гонки» Олександр Бондарев виборов подіум у серії FIA Karting Academy Trophy

Міжнародна серія FIA Karting Academy Trophy цього сезону проходила у три етапи, де молоді гонщики віком 12-14 років по одному представнику від кожної країни боролися за звання найкращого. Це моносерія, де всі учасники змагаються в рівних умовах на машинах з однаковою комплектацією. Тобто все залежало тільки від майстерності пілотів.

На останньому етапі Олександр демонструє непогану кваліфікацію, отримавши 5-ту позицію у своїй групі та 9-ту в загальній (серед 44 учасників). У трьох заїздах стартує 5-м та кожен з них завершує з результатом на другій позиції. Цей чудовий результат дає йому змогу стартувати у фінальній гонці вже з 3-го місця.

Першу частину перегонів Олександр тримається у лідерах, потім його атакують, однак, він впевнено продовжує боротися за подіум. Але на передостанньому колі його розвертає, та він вибуває з перегонів. Суперника, який вдарив Олександра, дискваліфікували.

За підсумками усіх трьох етапів наш 12-річний український пілот продемонстрував вражаючу роботу, посівши загальне 3-е місце в Серії.

Подіум за титул на перегонах світового рівня - це велика перемога для Олександра та нашої країни! Вітаємо нашого переможця!

Нагородження переможців Міжнародної серії FIA Karting Academy Trophy відбудеться наприкінці року у Парижі на офіційній церемонії Міжнародної автомобільної федерації (FIA) разом з пілотами інших Чемпіонатів Світу та офіційних Міжнародних Серій.

А ще у нас найкрутіші вболівальники! Дякуємо вам за підтримку та віру в перемогу! Тільки вперед!

Декілька фото з фінального етапу Серії можна знайти в галереї.