ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Марафон - свято, яке завжди з тобою

Дисципліна «Цифровий автоспорт» Марафон - свято, яке завжди з тобою

«Золото» та «бронза» українських пілотів на марафоні «4 години Charlotte Motor Speedway»

Перефразуючи назву книжки Ернеста Хемінгуея «Свято, яке завжди з тобою», впевнено можна сказати, що гоночні марафони завжди з командою Digital Autosport of Ukraine. І цієї суботи це справді автоспортивне свято.

Українські пілоти здобули аж дві нагороди – «золото» та «бронзу»!!! Вітаємо!!!

Не встигнув як слід перепочити після гоночного уік-енду в Спа, пілоти Автомобільної Федерації України підкорили нову вершину в марафонах – «4 години Charlotte Motor Speedway».

Але заїзди цієї суботи, 31 липня, трохи відрізнялись від минулих, тому що пілоти стартували, як дуетами так і соло. Натхнення від перегонів в Спа спонукало деяких пілотів, що вперше брали участь у марафоні того тижня, спробувати свої сили в індивідуальних заліках. Справжньою сенсацію зробили Андрій Негой та Кирило Негой, здобувши «золото» перегонів та посівши першу сходинку турнірного протоколу! Щиро вітаємо пілотів та бажаємо закріпити успіх в наступних перегонах! А досвідчений пілот Олексій Селезньов здобув «бронзову» нагороду, виступивши на автомобілі BMW. Вітаємо Олексія з черговим успіхом!

Подивитися трансляцію виступу Олексія можна на офіційному каналі Digital Autosport of Ukraine.

Відзначимо прогрес Девіда Пастухова та Тімура Ольховіка - кожен з них самотужки проїхав «4 години Charlotte Motor Speedway» та успішно подолав всю дистанцію. Також вітаємо Девіда та Тімура з дебютом виступів соло в марафонських перегонах!

Окрема подяка Нікіті Негреєву за дизайн автомобіля BMW, що був забрендований в національні кольори та мав логотип до 30-ти річчя Незалежності України.

Комісія Цифрового Автоспорту FAU анонсує серію міжнародних змагань до 30-ти річчя Незалежності України. Слідкуйте за новинами зі світу цифрового автоспорту на ресурсах КЦА FAU: Discord, dau.at.ua, фейсбук, ютуб-канал Digital Autosport of Ukraine.

Команда «Digital Autosport of Ukraine» виступає за підтримки:

Генеральні інформаційні партнери – Перший Автомобільний та Автоцентр

Призовий партнер HyperX – один із найкращих у сегменті ігрових девайсів

Febibilstein – автозапчастини для легкових та комерційних автомобілів від німецького постачальника.

YUKO - українська моторна олива номер 1

A-tune - ваш партнер по сімрейсінгу

Інформаційний партнер - gameinside.ua - ресурс про кіберспорт

Інформаційний ресурс – «Drive Contact»

Прес-реліз КЦА FAU