ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Автоспортсмени України підтримують ініціативу ООН з безпеки дорожнього руху

Офіційні новини Автоспортсмени України підтримують ініціативу ООН з безпеки дорожнього руху

На Івано-Франківщині відбувся третій етап Чемпіонату України з ралі (3-4 липня), участь у якому взяли 52 спортсмени з усієї України. Пілоти виборювали першість, керуючи спортивними автомобілями на швидкостях, наближених до 200 км/год.

Однак це не завадило спортсменам приділили увагу безпеці дорожнього руху, адже кожен день на автодорогах світу гине 3500 людей.

Професійним автогонщикам, як нікому, відомо, який вплив має обраний швидкісний режим на управління автомобілем та можливі наслідки помилки за кермом.

Саме тому українські ралісти активно підтримали нову ініціативу ООН, до чого їх закликали Міжнародна Автомобільна Федерація та Автомобільна Федерація України. Ця ініціатива спрямована на зменшення максимальної швидкост на тих дорогах, де маршрути руху людей та транспортних засобів перетинаються.

Цю глобальну ініціативу вже підтримано у багатьох країнах світу, що зможе забезпечити безпечніші умови життя для людей в усьому світі та сприятиме їх переходу до більш активного способу життя.

Київ також приєднався до глобальної ініціативи і впроваджує заходи для обмеження швидкості руху, які вже за цей короткий час отримали позитивні відгуки від населення.

Давайте разом створювати вулиці для дітей, вулиці для людей та вулиці для безпечного перебування на них. Давайте діяти разом, щоб створити #StreetsForLife.

На ралі «Трембіта» наші подорожі не закінчуються, і вже скоро ми завітаємо на змагання з дисципліни міні-ралі, яке буде проходити в Миколаєві 24-25 липня.

За більш детальною інформацією з програм безпеки дорожнього руху просимо звертатися до Яни Клименко:

+380 (98) 634-93-97, [email protected], www.fau.ua

Вложения