ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Інформаційне повідомлення про рішення КАС FAU

Офіційні новини Інформаційне повідомлення про рішення КАС FAU

10 червня 2021 року Комісією автомобільного спорту Автомобільної федерації України шляхом опитування, в порядку, встановленому п. 7.5. Положення про КАС FAU в редакції від 18.02.2021 року, прийнято рішення, яке, вступає в силу з 13.06.2021 року.

На підставі клопотання Комітету слалому FAU затверджено Загальний регламент Національної Серії змагань зі слалому «РейсЮніон Джимхана» («RaceUnion Gymkhana») 2021.

На підставі клопотання ВП FAU у Харківській області внесено зміни до назви Національної серії змагань з тайм-аттак «ЛИХОЛЬОТ-2021» та найменувати її у подальшому «Національна серія змагань з тайм-аттак «ХАДО-МОТОРСПОРТ 2021».

На підставі клопотання Робочої групи КАС FAU з дрег рейсингу та Промоутера Чемпіонату України з дрег рейсингу з метою створення умов по залученню більшої кількості учасників у змаганнях з дрег рейсінгу, які проводяться Автомобільною федерацією України:

- Запровадити для членів FAU окремі категорії ліцензій для участі у змаганнях у дисципліні дрег рейсинг: DR.PRO (ДР) – для всіх змагань, DR.STR (ДС) - для всіх змагань, крім Чемпіонату України, та внести відповідні зміни до Положення про порядок видачі ліцензій та інших спортивних документів Автомобільної федерації України;

- Звернутись з клопотанням до Президії FAU щодо внесення відповідних змін до розміру рекомендованого внеску володарів ліцензії.

КАС FAU прийняла інші рішення в рамках визначених повноважень.

Комісія Автомобільного спорту Автомобільної Федерації України