ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Запрошуємо подивитись віртуальні перегони «Coke 600»

Дисципліна «Цифровий автоспорт» Запрошуємо подивитись віртуальні перегони «Coke 600»

Команда «Digital Autosport of Ukraine» запрошує на віртуальні перегони серії NASCAR «Coke 600», які відбудуться вже цієї суботи 29 травня о 19 годині.

Гонка в календарі NASCAR «Coca-Cola 600» проводиться з 1960 року в останні вихідні перед Днем пам'яті в Америці. Цей день з 1971 року офіційно вважається святом, в якому згадують усіх загиблих американських солдатів в усіх коли-небудь існуючих війнах.

Історично склалося так, що Charlotte Motor Speedway приймає у себе згаданий етап національної серії перегонів «сток-карів», при чому престижність цієї гонки анітрохи не поступається «Індіанаполісу 500», який так само проходить в останній уік-енд травня. «І що?», - скаже багато хто. А те, що багато пілотів беруть участь в гонці «Інді 500», а по її закінченню стрімко летять з Індіанаполіса в Конкорд, штат Північна Кароліна, щоб встигнути вийти на старт в Шарлоті. Таким чином з'явився термін «Double Duty», подвійний обов’язок в перекладі. «Обов’язок» взяти участь в двох великих перегонах напередодні свята Дня пам'яті солдатів, що віддали свої життя за свою країну. Уперше такий «трюк» вчинив Джон Андретті у 1994-му році.

Відкриття гонки «NASCAR Coke 600» варто побачити у своєму житті хоч би раз. Сучасні технології дозволяють це зробити за допомогою онлайн-сервісів. Американці не скупляться на велику кількість солдатів у формі, повітряну військову техніку, зірок музики та кіно, що виконують національний гімн. Число «600» в назві етапу означає кількість миль, яких пілотам треба здолати. А це близько 966 кілометрів, за часом це понад 4 години.

Подивитися трансляцію віртуальної гонки «NASCAR Coke 600» в прямому ефірі можна на каналі Digital Autosport of Ukraine.

Нагадуємо, що дізнатися найсвіжіші новини зі світу цифрового автоспорту можна на ресурсах КЦА FAU: facebook, instagram, youtube, Discord, сайт КЦА FAU.

Команда «Digital Autosport of Ukraine» виступає за підтримки:

- Призовий партнер HyperX – один із найкращих у сегменті ігрових девайсів.

- Інформаційні партнери – Перший Автомобільний та Автоцент.

- Моторні мастила та гоночне паливо Sunoco – справжня американська якість тепер в Україні.

Прес-реліз КЦА FAU

Видео