ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Інформаційне повідомлення про рішення КАС FAU

Офіційні новини Інформаційне повідомлення про рішення КАС FAU

08 травня 2021 року Комісією автомобільного спорту Автомобільної федерації України шляхом опитування, в порядку, встановленому п. 7.5. Положення про КАС FAU в редакції від 18.02.2021 року, прийнято рішення, яке після продовження розгляду за пропозицією членів КАС FAU, вступило в силу 11.05.2021 року.

За поданням Комітету слалому FAU затверджено:

- Загальний регламент Чемпіонату України з слалому 2021 р. зі змінами;

- Загальний регламент Національної серії з слалому USGS 2021 р. зі змінами.

За поданням Робочої групи КАС FAU з дрег рейсингу затверджено Загальний регламент Чемпіонату та Кубку України з дрег рейтингу 2021 року.

З врахуванням пропозицій членів КАС FAU затверджено:

- Національний спортивний кодекс FAU зі змінами;

- Положення про видачу ліцензій та інших спортивних документів FAU зі змінами.

КАС FAU також затвердила та подала на розгляд Президії FAU пропозиції щодо змін до Положення про КАС FAU.

КАС FAU розглянула подання тимчасової робочої групи КАС FAU з розгляду ознак порушення регламентуючих документів під час проведення ралі «Трембіта» в класі 2WD та прийняла рішення для уникнення у майбутньому системних помилок під час підготовки та проведення змагань з ралі.

Рішенням КАС FAU накладено пеналізацію у вигляді попередження на Промоутера ралі «Трембіта» 2020 р. та офіційних осіб змагання - спортивних комісарів та директора змагання.

Комітету ралі FAU доручено:

- підготувати методичні вказівки щодо підготовки, погодження обов’язкових документів змагань з ралі на їх відповідність Загальному регламенту та щодо дій Спортивних комісарів змагання під час перевірки фактичного стану траси змагань вимогам FAU та додатковому регламенту змагання;

- провести додаткові навчання та атестацію офіційних осіб FAU, яких може бути допущено до обслуговування змагань з ралі в якості Спортивного комісару та Директора змагання, з залученням спортивних комісарів ралі «Трембіта»;

- підготувати порядок укладання переліку організацій та фізичних осіб підприємців, яких допущено до виконання обов’язків Промоутера змагань з ралі відповідних статусів;

- підготувати пропозиції щодо запровадження при проведенні Чемпіонату України з ралі «Алгоритму дій організації – Ініціатора змагання, для отримання повноважень Промоутера та належного проведення змагання», презентованого у лютому 2020 року.

Враховуючи прийняті рішення КАС FAU затвердила в цілому результати Чемпіонату України з ралі 2020 р.

Комісія Автомобільного спорту Автомобільної Федерації України