ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Інформаційне повідомлення про рішення Президії FAU

Офіційні новини Інформаційне повідомлення про рішення Президії FAU

27 березня 2021 року Президія Автомобільної федерації України шляхом опитування, в порядку, встановленому п. 4.2.14. Статуту FAU, прийняла рішення, які вступили в силу з 31.03.2021 року.

За поданням Першого віце-президента FAU та Виконавчої дирекції FAU та на виконання рішення Президії FAU від 18.02.2021 р. утворено Організаційний комітет для участі національної команди України у Всесвітніх автоспортивних Іграх FIA 2021 у складі:

- Голова оргкомітету: Олександр Фельдман, перший віце-президент FAU;

- Капітан команди: Тарас Поліщук, віце-президент FAU;

- Керівник делегації: Андрій Яроменко, член Президії FAU;

- Менеджер з комунікації: Яна Клименко, заступник голови Комітету ралі FAU;

- Амбасадор команди: Олексій Мочанов, віце-президент FAU;

- Тренер команди: Світлана Калниш, спортивний директор FAU;

- Член Оргкомітету: Микола Шредер, виконавчий директор FAU.

Оргкомітету, дисциплінарним комітетам FAU та Виконавчій дирекції FAU доручено розмістити на сайті FAU інформацію-запрошення для бажаючих та провести відбір спортсменів до складу Національної команди України відповідно до нормативів FIA.

Розглянувши клопотання про створення відокремленого підрозділу громадської організації «Автомобільна федерація України» у Харківській області №2, Президія FAU утворила Відокремлений підрозділ громадської організації «Автомобільна федерація України» у Харківській області №2 та за поданням ініціаторів призначила його керівником Маринича Олега Юрійовича.

За поданням Президента FAU та Виконавчої дирекції FAU затверджено зміни до розміру членських внесків та рекомендований розмір доброчинних внесків для забезпечення фізкультурно-масової та спортивної статутної діяльності на 2021 рік та встановлено разовий рекомендований доброчинний внесок для новоутворених відокремлених підрозділів FAU, крім ВП FAU, які діятимуть в рамках окремих програм, затверджених Президією FAU.

Президією FAU розглянуто та прийнято також інші рішення спрямовані на забезпечення належної діяльності FAU.

Президія Автомобільної Федерації України