ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

У Києві відбувся онлайн-семінар для спортсменів и представників ралі

Дисципліна «Інші заходи» У Києві відбувся онлайн-семінар для спортсменів и представників ралі

В суботу, 20 березня 2021 року, Комітетом ралі було проведено онлайн-семінар для спортсменів та їх представників, присвячений обговоренню змін в Загальному регламенті Чемпіонату України з ралі 2021 року та нововведень в Чемпіонат.

На семінарі були присутні близько 70 людей: спортсмени, їх представники, представники команд, представники ЗМІ та промоутери змагань.

Зустріч розпочалася з привітання Голови Комітету ралі FAU Михайла Лойленка, а після цього доповідачі перейшли до представлення Загального регламенту Чемпіонату України з ралі в редакції 2021 року та змін в ньому.

Далі зустріч проходила в форматі діалогу: учасники семінару задавали питання, що цікавлять їх в рамках Загального регламенту та організації Чемпіонату України з ралі.

Більше трьох годин продовжувалась плідна розмова, в кінці якої всі, без заперечень, згодилися провести наступну зустріч в такому ж форматі після проведення першого етапу ЧУ з ралі - ралі «Чумацький шлях».

Від імені Комітету ралі ми дякуємо всім, хто прийняв участь в семінарі. Бажаємо нам з вами плідної співпраці в 2021-му автоспортивному році.

Комітет ралі FAU