ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

У Києві відбувся онлайн-семінар для представників ЗМІ

Дисципліна «Інші заходи» У Києві відбувся онлайн-семінар для представників ЗМІ

В четвер, 18 березня 2021 року, відбувся онлайн-семінар для представників ЗМІ та фотографів, основною темою якого була їх безпека на ралі.

На семінарі були присутні фотографи, фрілансери, представники ТВ-індустрії, а також прес-аташе ралі «Чумацький Шлях» Марина Мітрофанова та представники інформаційного забезпечення «Rally Galicia».

Відкривав семінар Михайло Лойленко - Голова Комітету ралі FAU, який говорив про наміри розширення співпраці зі ЗМІ.

Після цього учасники прослухали лекцію по безпеці ЗМІ на ралі, доповідь про яку робив Дмитро Березенський – член Комітету ралі та Комітету безпеки змагань та медицини FAU.

В завершення семінару було проведено атестацію, за результатами якої Комітет ралі представить організаторам змагань перелік представників ЗМІ, які будуть акредитовані Комітетом на весь сезон Чемпіонату України з ралі 2021 року.

Акредитовані представники ЗМІ отримають індивідуальні іменні бейджі, які будуть підтвердженням того, що вони ознайомлені з технікою безпеки на змаганні.

Від імені Комітету ралі ми дякуємо всім, хто прийняв участь в семінарі. Бажаємо нам з вами плідної співпраці в 2021-му автоспортивному році.

Комітет ралі FAU