ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Інформаційне повідомлення про рішення Президії FAU

Офіційні новини Інформаційне повідомлення про рішення Президії FAU

18 лютого 2021 року під головуванням Президента FAU Леоніда Костюченко відбулося засідання Президії Автомобільної федерації України.

Президією FAU визнано за необхідне в рамках підготовки та координації позиції Автомобільної Федерації України щодо зміни до законодавства про посилення відповідальності за окремі порушення Правил дорожнього руху (законопроект 2695) з зацікавленими суб’єктами громадянського суспільства, ініціювати утворення Консультативно-експертної ради з представників громадських об’єднань та асоціацій автомобільного спрямування та формування експертного середовища для вдосконалення законодавчо-нормативного регулювання галузі автомобільного транспорту, дорожнього руху та його безпеки.

Президією FAU заслухано інформацію про проведення у 2021 році Всесвітніх автоспортивних ігор та про підготовку до участі в них національної збірної України.

Визнано за необхідне взяти участь у Всесвітніх автоспортивних іграх FIA 2021.

Першому віце-президенту Олександру Фельдману доручено подати на затвердження Президії FAU пропозиції щодо плану заходів та складу Оргкомітету для участі національної команди України у Всесвітніх автоспортивних іграх FIA 2021.

За пропорцією Голови КАС FAU визнано за доцільне передбачити можливість залучення до участі у складі КАС FAU, осіб, які є членами спортивних комітетів FIA за поданням FAU. Відповідні зміни внесено до Положення про КАС FAU.

Президією FAU розглянуто та прийнято також інші рішення спрямовані на забезпечення належної діяльності FAU.

Президія Автомобільної Федерації України