ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

У Києві відбувся Всеукраїнський семінар з ралі

Дисципліна «Інші заходи» У Києві відбувся Всеукраїнський семінар з ралі

В останній день зими 28 лютого 2021 року відбувся Всеукраїнський семінар для офіційних осіб, присвячений дисципліні ралі.

На семінарі була присутня рекордна кількість людей – більше 100 осіб. Семінар проходив в гібридному форматі: близько 20 людей були присутні в залі (з урахуванням карантинних вимог), а решта проходили навчання онлайн. До участі в семінарі були запрошені всі без винятку категорії офіційних осіб.

За теплий прийом ми щиро вдячні члену Комітету ралі та Голові Технічного комітету FAU Владиславу Кущинському та його відданій та професійній команді тюнінг-ательє «Авто-Лайф». А за можливість об’єднати майже сотню людей онлайн з усієї України ми вдячні офіційному дистриб'ютору продукції Logitech в Україні - компанії АСБІС-Україна за надане обладнання для відеоконференцзв'язку від Logitech.

Першою та основною темою семінару було представлення оновленого Загального регламенту Чемпіонату України з ралі в редакції 2021 року, про всі зміни в якому говорив Голова Комітету ралі Михайло Лойленко.

Після ретельного розгляду особливостей нововведень документу аудиторія перейшла до слухання наступного лектора – заступника Голови Комітету ралі Яни Клименко. Яна в своїй доповіді говорила про революційні зміни в інформаційному забезпеченні Чемпіонату України з ралі та переходу до цифрового документообігу з залученням додатку Sportity.

Борис Донской, член Омологаційної та регуляторної комісії Міжнародної Автомобільної Федерації (FIA), член Комітету ралі та заступник Голови Технічного комітету FAU, в свою чергу, підняв важливе питання щодо змін в частині технічних вимог Загального регламенту.

Дуже важливу тему в своїй доповіді підняв Костянтин Бевз, член Комітету ралі та перший заступник секретаря Апеляційного суду FAU – про безперервну роботу Спортивних Комісарів під час змагання. Слухачам був цікавий виступ Костянтина, особливо в частині розгляду та аналізу реальних рішень, прийнятих Комісарами на іноземних змаганнях.

Після невеличкої перерви учасники лекторію перейшли до доповіді члена Комітету ралі та Комітету безпеки змагань та медицини FAU Дмитра Березенського про безпеку на ралі, особливості роботи з глядачами на змаганні щодо їх безпеки та співпрацю з державними службами, що допомагають виконувати всі вимоги безпеки на ралі. Також було освітлено принцип складання Плану безпеки змагань.

Завершальною на цьому семінарі була лекція члена Комітету ралі та члена Апеляційного суду FAU Сергія Подноса про розподілення повноважень в прийнятті рішень між Директором та Спортивними Комісарами на змаганнях з ралі та про процедуру прийняття протестів та апеляцій на ралі.

Від імені Комітету ралі ми вітаємо всіх, хто пройшов навчання цими вихідними, та бажаємо вам реалізувати всі отримані знання в нинішньому автоспортивному році.

Комітет ралі FAU