ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Цифровий автоспорт: «Автоцентр Гран Прі» вже цієї неділі

Дисципліна «Цифровий автоспорт» Цифровий автоспорт: «Автоцентр Гран Прі» вже цієї неділі

Цими вихідними відбудеться третій етап Чемпіонату України з цифрових кільцевих перегонів «Автоцентр Гран Прі», який пройде на віртуальній трасі «Oulton Park». На «оцифрованому» кільці українські сімрейсери поміряються силами на дистанції в 130 км. Наразі ситуація в турнірній таблиці, можна сказати, «спокійна» — кожен з пілотів-лідерів має невеликий запас очок. Але ж Чемпіонат тільки підходить до свого екватора, і попереду нас ще чекає цікава боротьба.

Нагадаємо, що комплекс для перегонів «Oulton Park», розташований у графстві Чешир, Англія, відкрився в 1954 році.

Комісія Цифрового автоспорту Автомобільної федерації України (КЦА FAU), Автоцентр і Перший автомобільний запрошує глядачів на пряму трансляцію третього етапу «Автоцентр Гран прі» Чемпіонату України з цифрових кільцевих перегонів 2021 року. Старт змагань 28 лютого о 19:00 в прямому ефірі на Першому Автомобільному каналі. Подивитися перегони можна буде також на YouTube каналі або в соцмережах.

Додамо, що приєднатися до участі в Чемпіонаті можна в будь-який момент! Як взяти участь в офіційному Чемпіонаті України з цифрових кільцевих перегонів, ви дізнаєтеся на Офіційному Discord-каналі КЦА FAU.

Нагадуємо, що дізнатися найсвіжіші новини зі світу цифрового автоспорту можна на ресурсах КЦА FAU: facebook, instagram, youtube, Discord-канал.

Також нагадуємо, що Україна готуватиме сім-пілотів для участі в турнірі FIA Motorsport Games. Турнір відбудеться з 29 до 31 жовтня 2021 року в Марселі і на французькій трасі «Paul Ricard». КЦА FAU сформує команду учасників від України за результатами пілотів у чемпіонатах КЦА.

Організатори висловлюють подяку партнерам:

- генеральному партнеру Чемпіонату України компанії «Ауді Центр Київ Південь»;

- медіагрупі Автоцентр і Першому Автомобільному телеканалу.

Чемпіонат проходить за підтримки бренду Logitech G, який в Україні представляє компанія АСБІС-Україна.

За матеріалами autocentre.ua

Видео