ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

У Києві відбувся технічний семінар

Дисципліна «Інші заходи» У Києві відбувся технічний семінар

9 січня 2021 року в Києві Технічним комітетом Автомобільної федерації України проведено Всеукраїнський семінар-зустріч технічних спеціалістів та виробників/установників каркасів безпеки для спортивних автомобілів.

До програми семінару було включено питання однієї з основних складових вимог безпеки під час автомобільних змагань – обладнання спортивних транспортних засобів каркасами безпеки.

З урахування карантинних обмежень зустріч проводилась дистанційно у форматі «hybrid-classroom» з використання відеоконференції на платформі ZOOM, до якої змогли долучитись фахівці з всієї України (Київ, Одеса, Чернівці, Львів, Дніпро, Маріуполь, Харків, Кам’янське, Запоріжжя), а також приєднались представники дружніх національних автоспортивних федерацій Грузії та Латвії.

Учасників привітав Голова технічного комітету FAU Владислав Кущинський, який далі проінформував про регламентну процедуру оформлення документів на вироблені каркаси безпеки та національну процедуру сертифікації виробників/установників каркасів безпеки. Борис Донской (на фото) – член Омологаційної та регуляторної комісії Міжнародної Автомобільної Федерації (FIA) та Технічного комітету FAU – докладно доповів про міжнародні та національні вимоги безпосередньо до каркасів безпеки, які встановлюються на спеціальних спортивних транспортних засобах.

Технічний комітет FAU