ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Інформаційне повідомлення про засідання КАС FAU

Офіційні новини Інформаційне повідомлення про засідання КАС FAU

19 грудня 2020 року Комісією автомобільного спорту Автомобільної федерації України шляхом опитування, в порядку, встановленому п. 7.5. Положення про КАС FAU в редакції від 15.12.2019 року, прийнято рішення, які вступили в силу з 23.12.2020 року.

За пропозицією голів тимчасових робочих груп продовжити до 26.12.2020 термін подання пропозицій Тимчасовою робочою групою з вдосконаленню регламентуючих документів FAU та Тимчасовою робочою групою з розгляду ознак порушення регламентуючих документів під час проведення ралі «Трембіта» в класі 2WD.

За поданням Технічного комітету FAU КАС FAU дозволено тимчасово до 31.05.2021 року видачу Технічного паспорту СТЗ FAU автомобілів, обладнаних самостійно виробленими каркасами безпеки, виготовленими до 31.12.2020 року у відповідності до вимог ст. 253 та ст. 283 Додатку J МСК FIA в редакції 2016 року та наступних років. Відповідність такого каркасу безпеки підтверджується Заявою-Декларацією власника (законного користувача) автомобіля про відповідність каркасу безпеки вимогам ст. 253 та ст. 283 Додатку J МСК FIA в редакції 2016 року та наступних, яка відповідає затвердженому зразку та узгоджена Технічним комітетом FAU.

При необхідності внесення модифікацій до каркасу безпеки, такі модифікації можуть бути здійснені виключно виробниками/установниками каркасів безпеки, які мають відповідну ліцензію FAU, та з використанням елементів, які відповідають по параметрам (розміри, матеріал, якість виготовлення) вимогам ст. 253 та ст. 283 Додатку J МСК FIA в редакції 2016 року та наступних.

КАС FAU затверджено розроблену Технічним комітетом FAU форму «Заява-Декларація про відповідність каркасу безпеки вимогам ст. 253 та ст. 283 Додатку J МСК FIA в редакції 2016 року та наступних», яка подається заявником як додаток до заяви на отримання Технічного паспорту СТЗ FAU.

За поданням Комітету слалому FAU затверджено результати Чемпіонату України зі слалому 2020 року.

КАС FAU розглянула питання Комітету ралі FAU:

- За поданням Комітету ралі FAU та з врахуванням рішення Апеляційного суду FAU від 21.11.2020 року затверджено результати Чемпіонату України з ралі 2020 року, крім результатів у особистому заліку у класі 2WD;

- питання про затвердження результатів у особистому заліку у класі 2WD буде розглянуто за результатами розгляду пропозицій Тимчасової робочої групи з розгляду ознак порушення регламентуючих документів під час проведення ралі «Трембіта» в класі 2WD;

- КАС FAU звільнила Олега Петрищева від обов’язків Голови Комітету ралі FAU на підставі особистої заяви, визнала Комітет ралі FAU таким, що припинив свою діяльність та оголосила про формування нового складу Комітету ралі FAU у порядку, встановленому Положенням про КАС FAU.

Формування нового складу Комітету ралі FAU буде здійснюватись за поданням особи, яка бажає очолити Комітет, на підставі розгляду пропозицій щодо:

- Програми діяльності Комітету;

- Складу Комітету, який відповідає вимогам Положення про КАС FAU,

Та за поданням письмового підтвердження підтримки запропонованих програми та складу Комітету не менше 2/3 спортсменів учасників дисципліни. Пропозиції приймаються КАС FAU до 30.12.2020 р.

У випадку, якщо буде запропоновано більше одного складу Комітету, перевагу матиме склад Комітету, який отримає найбільшу підтримку спортсменів учасників дисципліни.

Членів КАС FAU - представників дисциплінарних комітетів проінформовано про терміни проведення підтвердження повноважень комітетів відповідно до п. 9.2.3. Положення про КАС FAU.

Комісія Автомобільного спорту Автомобільної Федерації України