ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Відбувся тренінг для офіційних осіб FAU від Фонду розвитку спорту FIA

Офіційні новини Відбувся тренінг для офіційних осіб FAU від Фонду розвитку спорту FIA

6 грудня 2020 року у Києві за підтримкою Фонду розвитку спорту FIA та багаторічного партнера FAU - Організації Автоспорту Об’єднаних Арабських Еміратів - проведено «Тренінг з безпеки для офіційних осіб FAU».

До програми тренінгу було включено питання безпека ралі (укладання та реалізація планів безпеки з прикладами, безпека глядачів, робота з інцидентами) та безпеки кільцевих змагань (прапори і панелі, виходи на трасу, підготовка маршалів).

З врахуванням карантинних обмежень тренінг проводився дистанційно у форматі «hybrid classroom» до якого могли долучитись фахівці зі всієї України з використанням відеоконференції на платформі ZOOM.

Проводили тренінг наші колеги з Організації Автоспорту Об’єднаних Арабських Еміратів - тренери FIA з питань безпеки автоспорту та навчання спортивних організаторів та персоналу Ронан Морган та Тетяна Куценко.

Тренінг відкрив Президент Організації Автоспорту Об’єднаних Арабських Еміратів, віце-президент FIA по спорту Мохаммед Бен Сулаєм, який побажав успіхів автоспорту України та висловив впевненість, що завдяки розширенню програм навчання Україна повернеться до автоспорту у 2021 ще сильнішою. Проведення дистанційного навчання через ZOOM засвідчило, що наші організації мають технологію, яка дозволяє нам продовжувати розвивати компетенції наших спортивних суддів та волонтерів під час пандемії.

Учасників тренінгу привітала Кейт Робсон - Керівник програми спортивних грантів та акредитації FIA, яка побажала успіхів у навчанні та використанні нових знань для покращення безпеки автоспорту. Програма Фонду розвитку спорту FIA і у 2021 році продовжить підтримку автоспорту України для покращення безпеки змагань та спортивної інфраструктури.

Виконавча дирекція FAU

Ще декілька фото можна знайти в галереї