ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Інформаційне повідомлення

Офіційні новини Інформаційне повідомлення

06 листопада 2020 року відбулося чергове засідання КАС FAU, присвячене розгляду організаційних, спортивних та інших питань, включених до повноважень КАС FAU, в тому числі передбачених Регламентом Апеляційного Суду FAU.

Участь у зсіданні взяли:

- Олександр Фельдман, перший віце-президент FAU;

При розгляді окремих питань порядку денного:

- Дмитро Франчук, голова Апеляційного Суду FAU;

- Володимир Щербаков, член Комітету ралі FAU.

КАС FAU розглянула заяву представників-учасників ралі «Галіція» про відміну пеналізації, накладеної на екіпажі за порушення ознайомлення з трасою змагань, та залишила її без задоволення враховуючи, що протестів на рішення про накладання пеналізації у порядку, встановленому НСК FAU, не подавалося, і таким чином відсутній факт оспорювання накладеної пеналізації.

За поданням Комітету кільцевих гонок FAU КАС FAU затвердила результати національної серії з кільцевих гонок «Кубок Чайки» 2020 року.

За результатами голосування учасниками дисципліни кільцеві гонки та гірські гонки КАС FAU підтвердила повноваження:

- Комітету кільцевих гонок FAU (Голова комітету Леонов Леонід Іванович);

- Комітету гірських гонок FAU (Голова комітету Єженков Сергій Петрович).

На виконання Регламенту Апеляційного суду FAU розглянуто клопотання про перегляд апеляції, відповідно до п.13.2. Регламенту Апеляційного суду FAU.

За результатами розгляду та обговорення, керуючись п. 13.4. Регламенту Апеляційного Суду FAU, КАС FAU вирішила визнати клопотання про перегляд апеляції обґрунтованим.

Голові Апеляційного суду FAU рекомендовано призначити нове слухання апеляції, поданої В. Гнатенко та вже розглянутої Апеляційним судом FAU 28.10.2020 р., у новому складі Апеляційного суду FAU з запрошенням представника екіпажу №23, як зацікавленої сторони.

Виконання рішення Апеляційного Суду FAU по апеляції В. Гнатенко, прийнятого 28.10.2020 р. зупинено до прийняття рішення під час нового слухання.

Комісія автомобільного спорту розглянула та прийняла рішення такою по іншим питанням, включеним до повноважень КАС FAU.

Комісія Автомобільного спорту Автомобільної Федерації України