ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Українці на подіумі в Італії

Дисципліна «Міжнародні гонки» Українці на подіумі в Італії

Українці Олександр Бондарев та В’ячеслав Путятін здобувають подіум у «Трофеї Андреа Маргутті».

13-15 листопада на картодромі «7 Laghikart» в Італії пройшли одні з найпрестижніших світових перегонів «Trofeo Andrea Margutti».

Вже 31-й раз компанією Parma motosport проводиться цей загальновідомий європейський Кубок в пам'ять молодого пілота Андреа Маргутті. Велика кількість картингових чемпіонів закарбували своє ім'я в залі слави цієї події, що стало для них як черговою сходинкою їх спортивного шляху, так і трампліном до «Формули 1».

У категорії Х30 Junior 11-річний український пілот Олександр Бондарев стартувавши з 5-ї позиції, а у запеклій боротьбі зміг у фіналі піднятись на 2-у сходинку п’єдесталу пошани. Таким чином для Олександра продовжується серія надзвичайно вдалих виступів на міжнародній гоночній арені та подіумів у найвідоміших картингових європейських гонках. Нагадаємо, що Олександр в цьому сезоні виступає в новому більш потужному класі серед пілотів, які, як правило, на 2-3 роки старші за нього.

В найпотужнішому класі KZ-2 в змаганнях приймали участь відразу два українця - В‘ячеслав Путятін та Микита Фурніка. У фінальній гонці та за результатами уік-енду В’ячеслав Путятін входить у топ-5 і також займає сходинку на п’єдесталі.

Щирі вітання нашим пілотам!

Повні результати за посиланням: http://youcrono.it/Pagina/3168/RisultatiMargutti2020

Детальна інформація на сторінка х пілотів:

- https://www.facebook.com/PilotBondarev

- https://www.facebook.com/SPutyatin

Декілька фото можна знайти в галереї.

Прес-реліз Комітету картингу FAU