ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Вітаємо з ювілеєм!

Офіційні новини Вітаємо з ювілеєм!

Автомобільна Федерація України та Рада ветеранів автомобільного спорту FAU вітає з 70-річчям Ветерана автомобільного спорту Бориса Петровича Пергата.

Хоча дніпровчанин є багаторазовим призером Чемпіонатів УРСР та Першості Міністерства транспорту УРСР з авторалі та автокросу, частіше прихильники автомобільного спорту вшановують Бориса Петровича за організаційну роботу. За довгий «автоспортивний» шлях, який розпочався ще у 1976-му році, ювіляр сприяв народженню численної кількості змагань різного рівня з авторалі, кільцевих гонок, дрег рейсингу та крос-кантрі ралі. А мабуть найбільш відомим з них стало ралі на серійних автомобілях «Пікнік», на старт якого збиралося більш ніж сотня екіпажів з багатьох країн Європи. Крім того Борис Петрович став засновником декількох спортивних команд та клубів, а ще двох професійних шкіл для штурманів та контраварійної підготовки водіїв.

Автомобільна Федерація України та Рада ветеранів бажають ювіляру міцного здоров’я та довголіття, неодмінних перемог у професійній діяльності, нескінченного щастя у особистому житті!

Автомобільна Федерація України