ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Олександр Бондарев перемагає в Італії

Дисципліна «Міжнародні гонки» Олександр Бондарев перемагає в Італії

У італійському містечку Кастеллетто-ді-Брандуццо відбулись фінальні перегони Чемпіонату Італії з картингу.

У категорії Х30 Junior дебютував юний український пілот 11-річний Олександр Бондарев. Змагатись йому довелось в основному з 14-15-річними гонщиками. Перед заключним етапом Олександр посідав 5-е місце серед 64 учасників. Кваліфікацію Олександр проїхав 2-м, у хітах був 4-м та 2-м. У головному фіналі Олександр стартував з третього місця. На 3-му колі відбулось серйозне зіткнення, і більшу частину гонка йшла під жовтим прапором. Олександр йшов 4-м. Після поновлення перегонів за три кола до фінішу Олександр виходить уперед і лідерством вже нікому не поступився. Чудова перемога!

Другий фінал у італійському чемпіонаті завжди буває більш видовищним та емоційним, адже перші 8 пілотів за результатами головного фіналу міняються між собою місцями, тобто лідер стартує 8-м, другий - 7-м і т.д. Поул-позицію отримує пілот, який фінішував 8-м у першому фіналі. Для Олександра другий фінал вже не мав турнірного значення, головне було доїхати до фінішу. Старт з восьмої позиції, фініш на четвертій.

Чекаємо офіційного оголошення результатів Чемпіонату та урочистої церемонії нагородження, яка завжди відбувалась наприкінці року.

Наш дебютант Олександр Бондарев – «бронзовий» призер Чемпіонату Італії! З чим ми щиро вітаємо його і всю команду!