ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Вітаємо з ювілеєм!

Офіційні новини Вітаємо з ювілеєм!

Автомобільна Федерація України та Рада ветеранів автомобільного спорту FAU вітає з 70-річчям Майстра спорту СРСР Володимира Миколайовича Понеділка.

Спортивний шлях Володимира Миколайовича приніс йому безліч нагород та пошану серед вболівальників та суперників. Призер Чемпіонату СРСР 1990-го року з кільцевих перегонів, багаторазовий Чемпіон УРСР з кільцевих перегонів, класичного ралі та автокросу на легкових автомобілях, багаторазовий призер чемпіонатів УРСР з кільцевих перегонів, ралі, кросу, зимових трекових гонок, багаторазовий переможець всесоюзних традиційних змагань – список перемог на спортивних трасах можна продовжувати нескінченно. Також Володимир Миколайович допомагав іншим спортсменам в якості тренера та виконував обов’язки функціонера у різних спортивно-технічних та інших організаціях, пов’язаних з автомобілізмом і автоспортом.

Автомобільна Федерація України та Рада ветеранів бажають ювіляру міцного здоров’я та довголіття, неодмінних успіхів у будь-яких починаннях та багато радощів у повсякденному житті!

Автомобільна Федерація України