ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

FAU вітає з Днем Перемоги

Офіційні новини FAU вітає з Днем Перемоги

Автомобільна Федерація України вітає всіх українців та гостей нашої країни з Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Також вітаємо з Днем пам'яті жертв Другої світової війни та примирення між країнами-учасниками Другої світової війни.

75 років назад в Європі завершилася найстрашніша в історії людства війна. Війна, викликана егоїстичними бажаннями правителів, яка принесла нескінчені біль та страждання сотням мільйонів людей по всьому світу. Велика радість від перемоги стала втіхою для багатьох народів, а пов’язане з цим почесне свято на початку травня є одним з найважливіших та пам’ятних днів для цілих поколінь людства.

В цей день особливу подяку висловлюємо всім Ветеранам Другої світової війни. Саме ваші мужні поступки, та ваші об’єднані зусилля у боротьбі з ворогом принесли мир та спокій Україні на довгі часи. Бажаємо вам міцного здоров’я та ще довгих і щасливих років життя!

На жаль і нам дуже шкода, що пам’ять про цю Війну не змогла зупинити новий конфлікт, який зараз відбувається на Сході нашої держави. І мужні українці знов вимушені захищати мирне життя від несподіваного ворога.

Автомобільна Федерація України