ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Про скасування спортивних змагань

Офіційні новини Про скасування спортивних змагань

Щодо заходів з профілактики поширення коронавірусної епідемії COVID-19 серед учасників спортивних заходів з автомобільного спорту.

Шановні члени Автомобільної федерації України, володарі ліцензій, промоутери змагань, партнери FAU.

Нажаль, світова пандемія COVID-19 дійшла і до нашої країни, і ми разом зі всіма співгромадянами, колегами з FIA та інших клубів відчули обмеження, які скеровані на збереження здоров’я та життя членів наших родин, близьких та колег.

По всьому світу FIA та національні Клуби відміняють та відкладають проведення Чемпіонатів та окремих змагань. Уряди вживають жорсткі карантинні заходи.

Постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 введено карантин на всій території України, з 18.03.2020 до 03.04.2020 припинено пасажирське транспортне сполучення та введено інші обмеження.

Наказом Міністерства молоді та спорту України від 12 березня 2020 р. №6 до 03.04.2020 скасовано всі фізкультурно-оздоровчі заходи, що передбачені Єдиним календарним планом фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2020 рік, з подальшим їх перенесенням на терміни, які будуть додатково встановлені з урахуванням пропозицій відповідних спортивних федерацій.

З метою профілактики поширення коронавірусної епідемії COVID-19 серед учасників спортивних заходів з автомобільного спорту всі заходи, передбачені Календарним планом FAU до 03.04.2020, скасовуються.

Органи FAU спільно з Комітетами, Промоутерами змагань, відокремленими підрозділами FAU вживатимуть можливих заходів для оперативного перегляду Календарного плану змагань для створення можливості їх проведення у інші терміни.

Виконавча дирекція FAU внесла також зміни до організації роботи та переводить співробітників на віддалену систему роботи, але, як і завжди, наші електронні засоби зв’язку будуть забезпечувати оперативну допомогу та інформування з будь-яких питань діяльності FAU.

Рекомендації щодо профілактики захворювань при коронавірусній епідемії COVID-19 розміщені в офіційних урядових джерелах:

- https://covid19.com.ua/;

- https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov;

та на офіційному сайті ВООЗ:

- https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019.

Відео рекомендації: Як уберегти себе від вірусних інфекцій.

Ми продовжимо інформувати про розвиток цієї кризи з точки зору її впливу на діяльність в автоспорті.

Виконавча дирекція FAU