ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Інформаційне повідомлення

Офіційні новини Інформаційне повідомлення

15 березня 2020 року Комісією автомобільного спорту Автомобільної федерації України шляхом опитування, в порядку, встановленому п. 7.5. Положення про КАС FAU в редакції від 15.12.2019 року, прийнято рішення, яке вступило в силу з 18.03.2020 року.

За поданням Комітету картингу FAU затверджено:

- Загальний регламент національної серії з картингу «Кубок «Дитячої Академії Картингу» 2020 р.;

- Зміни до п.3.5, розділу ІV «Технічних вимог до картів для участі у змаганнях з картингу 2020 року».

З врахуванням практичної перевірки та у межах міжнародних та національних вимог затверджено уточнення до рішення КАС FAU від 28.02.2020 р. щодо використання смуги у верхній частині лобового скла автомобіля у наступній редакції:

«На виконання п. 10.6.3.а НСК FAU встановлено, що учасник змагання з автомобільного спорту зобов’язаний забезпечити розміщення у верхній частині лобового скла, передбаченій ст. 16.7. НСК FAU, обов’язкового напису, який включає дві емблеми FAU та емблему «Акція FIA з безпеки дорожнього руху» за наступними формами:

- Автомобілі для ралі, міні-ралі, позашляхові змагання, а також такі, що пересуваються за Правилами дорожнього руху (Варіант А):

Ширина полоси: не більше 185 мм.

Емблеми (текст): не більше 155 мм.

- Автомобілі для закритих трасах (Варіант Б):

Ширина полоси: не більше 200 мм.

Емблеми (текст): не більше 170 мм.

Для транспортних засобів, які не мають лобового скла, місце та форму розміщення вищевказаного обов’язкового напису визначається відповідним регламентом, який затверджується FAU.

При наявності чинних договорів з рекламодавцями розміщення інших, крім вказаних емблем, погоджується з Виконавчою дирекцією FAU.»

Комісія Автомобільного спорту Автомобільної Федерації України