ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Інформаційне повідомлення про рішення Президії FAU

Офіційні новини Інформаційне повідомлення про рішення Президії FAU

24 грудня 2019 року Президія Автомобільної федерації України шляхом опитування, в порядку, встановленому п. 4.2.14. Статуту FAU, прийняла рішення, які вступили в силу з 27.12.2019 року.

За поданням Організаційного засідання Комісії автомобільного спорту FAU 22.12.2109 року, розгляду кандидатур Фельдмана Олександра та Шредера Миколи, пропозицію щодо продовження терміну підтвердження повноважень дисциплінарних Комітетів вирішено:

- затвердити на посаду Голови КАС FAU Шредера Миколу Олексійовича.

Враховуючи встановлені стислі терміни вирішено продовжити терміни підтвердження повноважень дисциплінарних комітетів з дисципліни, у яких проводились Серії змагань у 2019 році до 31.12.2019 року.

За поданням Президента FAU та Виконавчої дирекції FAU затверджено тимчасовий кошторис FAU та розмір членських внесків та рекомендованого розміру доброчинних внесків для забезпечення фізкультурно-масової та спортивної статутної діяльності на 2020 рік.

В зв’язку з необхідністю забезпечення повного виконання зобов’язань перед FIA в тому числі в частині сплати членських внесків, дотримання вимог МСК FIA, участі у заходах FIA, обов’язків національної федерації, заходів з забезпечення безпеки змагань, розширення присутності автоспорту у медіа просторі та належного проведення нагородження за підсумками спортивного сезону Першому віце-президенту FAU Олександру Фельдману та Голові КАС FAU Миколі Шредеру доручено провести робочу нараду з керівниками комітетів та відокремлених підрозділів FAU з метою узгодження основних параметрів постійного кошторису громадської організації «Автомобільна федерація України» на 2020 рік та розміру членських внесків та рекомендований розмір доброчинних внесків для забезпечення фізкультурно-масової та спортивної статутної діяльності на 2020 рік та подати на розгляд Президії FAU не пізніше 01.02.2020 р.

За поданням Першого віце-президента FAU затвердити відповідальним за взаємодію з Відокремленими підрозділами FAU при виконання повноважень Президії FAU Петрищева Олега Олександровича, члена Президії FAU.

Президією FAU розглянуто та прийнято також інші рішення спрямовані на забезпечення належної діяльності FAU.

Президія Автомобільної Федерації України