ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Інформаційне повідомлення

Офіційні новини Інформаційне повідомлення

15 листопада 2019 року відбулося чергове засідання КАС FAU присвячене завершенню спортивного сезону та підготовкою до спортивного сезону 2020 р., інших питань, включених до повноважень КАС FAU.

Участь у зсіданні взяли перший віце-президент FAU Олександр Фельдман, Голова Апеляційного суду FAU Дмитро Франчук, голови профільних та дисциплінарних комісії FAU.

За пропозиціями дисциплінарних комітетів FAU затверджено результати:

- Чемпіонату України з ралі 2019, в тому числі заліку «Трофей Легенд»;

- Чемпіонату України з дрег-рейсингу 2019;

- Чемпіонату України з трофі-рейдів 2019;

- Чемпіонату України зі слалому 2019;

- Національної Серія зі слалому «Кубок Столиці».

Дисциплінарним Комітетам FAU доручено прискорити підготовку та подання на затвердження результатів Серій 2019 року.

КАС FAU внесла зміни до Національного Спортивного Кодексу FAU з метою його приведення у відповідність до МСК FIA та доручили привести основні документи у відповідність до внесених змін та рішень КАС FAU.

КАС FAU встановлено, що:

- учасники змагань забезпечують встановлення на своїх транспортних засобах, що беруть участь у змаганнях включених до Календарного Плану FAU, емблеми (символіки) FAU не менше одної з кожної сторони транспортного засобу, за схемою, яка буде вміщуватись до відповідного Загального регламенту змагання, яке затверджує КАС FAU;

- з метою забезпечення виконання зобов’язань перед FIA особи, які не є громадянами України можуть оформити отримання ліцензії FAU виключно через Виконавчу дирекцію FAU.

За поданням дисциплінарних комітетів затверджено (буде опубліковано після редакційного узгодження з новою редакцією НСК FAU):

- Загальний регламент Чемпіонату України з гірських гонок 2020 р.;

- Загальний регламент Чемпіонату України з кільцевих гонок 2020 р. та Правила організації та проведення змагань з кільцевих гонок.

Дисциплінарним комітетам доручено прискорити підготовку та подання на затвердження регламентуючих документів Серій 2020 року.

КАС FAU розглянуто та підтримано пропозиції Комітету безпеки змагань та медицини FAU щодо розробки оновлених типових документів з безпеки змагань (типових інструкцій, форм планів безпеки, звітів про інспекцію (перевірку) та порядку забезпечення їх підготовки у спортивному сезоні 2020 року.

Учасники засідання обговорили проект Положення про порядок моніторингу та верифікації ознак дотримання вимог законодавства про підготовку та/або проведення спортивних змагань з автомобільного спорту та пропозицій щодо складу експертної групи та визнали за необхідне запропонувати Президії FAU невідкладно прийняти вказане Положення з метою забезпечення дотримання законодавства про фізичну культуру і спорт та недопущення проведення невизнаних FAU змагань з автомобільного спорту.

КАС FAU взято до уваги інформацію про проекти календарного плану, що надійшли до Виконавчої дирекції FAU.

Дисциплінарним комітетам, Виконавчій дирекції FAU доручено продовжити узгодження та формування Календарного плану змагань FAU на 2020 р. з врахуванням рішення Президії FAU щодо проведення національних серій у співпраці виключно з Промоутерами Серій, та після узгодження дат подати його на затвердження КАС FAU.

КАС FAU розглянула та прийняла рішення щодо інших питань забезпечення спортивної діяльності FAU.

Комісія Автомобільного спорту Автомобільної Федерації України