ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

До уваги засобів масової інформації

Офіційні новини До уваги засобів масової інформації

Автомобільна федерація України (FAU), національна федерація з автомобільного спорту, член Міжнародної автомобільної федерації (FIA) запрошує до співпраці засоби масової інформації, зокрема з питань проведення телевізійних трансляцій змагань з автомобільного спорту.

FAU належать наступнівиключні права:

- Право на організацію та проведення на території України офіційних міжнародних та всеукраїнських змагань з автомобільного спорту;

- Право на використання назви всіх спортивних заходів та їх символіки;

- Право на розміщення реклами в місцях та під час проведення спортивних заходів;

- Право на висвітлення спортивних заходів шляхом трансляції зображення та/або звуку заходу будь-якими засобами та/або за допомогою будь-яких технологій, а також шляхом здійснення запису зазначеної трансляції та/або фотографування заходу.

Дисципліни автомобільного спорту, з яких FAU проводяться офіційні змагання з автомобільного спорту:

Гірські гонки

Джип-спринт

Дрег Рейсінг

Дріфтинг

Електромобілі та автомобілі з альтернативними джерелами енергії

Історичні автомобілі

Кантрі-крос

Картинг

Кільцеві гонки

Крос

Крос-кантрі ралі

Крос-кантрі ралі на серійних автомобілях

Міні-ралі

Парні гонки

Ралі

Ралі на серійних автомобілях

Слалом

Тайм Аттак

Трекові гонки

Тріал

Трофі-рейди

Трофі-рейди на серійних автомобілях

Хард-ендуро

Інші дисципліни, визнані FIА

Довідкова інформація.

Обов’язки та повноваження FAU, в якості національної федерації з автомобільного спорту, визначені Законом України «Про фізичну культуру і спорт», іншими законодавчими актами та Договором про співпрацю між Мінмолодьспорту України та Автомобільною федерацією України від 27.02.2014 р. та Правилами спортивних змагань з автомобільного спорту, затверджених Мінмолодьспортом України.

Згідно з Договором FAU делеговано виключне право на організацію та проведення офіційних міжнародних та національних змагань з автомобільного спорту на території України, тобто всіх спортивних заходів з будь-якої з дисциплін автомобільного спорту.

За договором з FAU, участь у підготовці та проведенні конкретного змагання можуть брати уповноважені FAU організаційні партнери–промоутери змагання, якими можуть бути громадські об’єднання фізкультурно-спортивної спрямованості, в тому числі автомобільні клуби або інша особа, яка має належні кваліфікацію та повноваження підтверджені FAU.

Контактний телефон: +380 (67) 480-90-09

Електронна адреса: [email protected]