ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Вітаємо з ювілеєм!

Офіційні новини Вітаємо з ювілеєм!

Автомобільна Федерація України та Рада ветеранів автомобільного спорту FAU вітає з 60-річчям Віктора Олександровича Шаповалова.

Життя Віктора Олександровича вже багато років пов’язане з автомобільним спортом. Та ще й з найрізноманітніших боків! Одесит спробував себе і автомеханіком команди, і тренером, і водієм-штурманом, і організатором змаганнь, і офіційною особою або функціонером Федерації. До речі, діставав і найрізноманітніших успіхів. Наприклад, Віктор Олександрович має титул Чемпіону України з класичного ралі або Володаря Кубку України з ралі на серійних автомобілях серед других водіїв. Саме він став ініціатором відомої не тільки в нашій країні серії, а згодом і Чемпіонату «Кубок Лиманів». Та не тільки її, а ще численних автомобільних змагань з кросу, кільцевих перегонів, ралі та ралі-рейдів.

Автомобільна Федерація України та Рада ветеранів бажають ювіляру міцного здоров’я та довголіття, великої енергії у реалізації своїх планів, нових стартів у спортивній кар’єрі та щастя в особистому житті!

Автомобільна Федерація України