ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Інформаційне повідомлення

Офіційні новини Інформаційне повідомлення

24 квітня 2019 року Комісією автомобільного спорту Автомобільної федерації України шляхом опитування, в порядку, встановленому п. 6.5. Положення про КАС FAU в редакції від 17.01.2017 року, прийнято рішення, яке вступило в силу з 27.04.2019 року.

За поданням зацікавлених осіб та з врахуванням багаторічного досвіду діяльності сфері дріфтингу КАС FAU призначила Головою Комітету дріфтингу FAU Міллера Максима Володимировича (за згодою).

За поданням Голови затверджено склад Комітету дріфтингу FAU:

- Міллер Максим - Голова Комітету;

- Ситар Сергій - секретар комітету, спеціаліст по роботі офіційних осіб;

- Парнета Ростислав - спеціаліст з організації змагань;

- Білоцерковець Сергій - спеціаліст з безпеки змагань;

- Жайворонок Дмитро - спеціаліст зі спортивної техніки;

- Артюх Поліна - відповідальна за зв’язки з громадськістю та ЗМІ.

Комітету дріфтингу FAU в рамках покладених повноважень запропоновано:

- подати пропозиції щодо проекту Положення про Комітет дріфтингу FAU для врахуванням особливостей організації та проведення змагань з автомобільного спорту в дисципліні дріфтинг;

- вжити заходів для розробки (оновлення) регламентуючих документів щодо проведення змагань з дріфтингу, укладанню календарного плану;

- подати пропозиції щодо організації-кандидата для виконання обов’язків Промоутера Чемпіонату України з дріфтингу.

За поданням Комітету дрег рейсінгу FAU, погодженого з Промоутером Чемпіонату України з дрег рейсінгу, затверджено Загальний регламент Чемпіонату та Кубку України з дрег рейсінгу 2019 року та Календарний план Чемпіонату України 2019 року.

За поданням Комітету картингу FAU внесено уточнення у п.2.2.4.5. Загального регламенту Чемпіонат України з картингу (міжнародні класи картів).

За поданням Технічного комітету FAU погоджено на подано для офіційного оприлюднення переклад ст. 251 Додатку J до МСК FIA у редакції від 06.12.2018 року.

За поданням Комітету кросу FAU внесено виправлення до п.1.1. «Технічні вимоги до автомобілів Чемпіонату та Кубку України з автомобільного кросу».

За поданням Комітет кільцевих гонок FAU, погодженого з Технічним Комітетом FAU та Промоутером Чемпіонату України з кільцевих гонок, внесено редакційні правки для узгодження термінології у п.7.1. Загального регламенту Чемпіонату України з кільцевих гонок та у п. 1.1. (р. І) та п. 2.1. (р. ІІІ) Технічних вимог до автомобілів для участі в Чемпіонаті України, Кубку України з кільцевих гонок 2019 року.

Комісія Автомобільного спорту Автомобільної Федерації України