ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Олександр Бондарєв – «Дебют року»

Офіційні новини Олександр Бондарєв – «Дебют року»

У Києві на НСК «Олімпійський» відбулася щорічна церемонія нагородження найсильніших спортсменів, команд та тренерів з неолімпійських видів спорту «Зірки спортивного року» за підсумками сезону 2018-го.

Українських спортсменів нагороджував Віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко. Також присутніх привітали Міністр молоді та спорту Ігор Жданов, заступник Міністра освіти та науки Роман Греба, президент Спортивного комітету України Ілля Шевляк, президент Національного комітету спорту інвалідів Валерій Сушкевич, ректор Національного університету фізичного виховання і спорту Євгеній Імас.

Відзначимо, що у номінації «Дебют року» переміг один з найтитулованіших українських картингістів Олександр Бондарєв. Олександр займається автомобільним спортом з 5 років, а у свої 9 вже неодноразово ставав призером і переможцем багатьох міжнародних змагань.

«Україна має найсильнішого автогонщика. Це феноменально. Сашко – велика надія для нашого спорту»,- з цього приводу наголосив В’ячеслав Кириленко.

Серед низки різноманітних номінацій також відмічено телеканал «XSport», який транслював чимало турнірів з неолімпійських видів спорту та став «Медіапартнером року».

Додамо, що захід було організовано до Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку (International Day of Sport for Development and Peace), який відзначається у всьому світі 6 квітня.

Також зауважимо, що у 2018-му році спортсмени з неолімпійських видів спорту взяли участь у 305 міжнародних спортивних змаганнях та здобули 3896 нагород: 1485 «золотих», 1242 «срібних», 1169 «бронзових» медалей.

За матеріалами «Урядового порталу»