ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

У Києві відбудеться церемонія нагородження «Зірки спортивного року»

Офіційні новини У Києві відбудеться церемонія нагородження «Зірки спортивного року»

5 квітня о 16:00 в Klitschko Expo на НСК «Олімпійський» відбудеться щорічна церемонія «Зірки спортивного року», де отримають нагороди найсильніші спортсмени та тренери з неолімпійських видів спорту за підсумками сезону 2018-го.

Спеціальний гість вечора - Олександр Бондарев, найтитулованіший картингіст України, який в свої 9 років зумів підкорити Європейські старти. Він живе в Іспанії, але продовжує виступати під українським прапором.

Церемонію відвідають жіноча національна збірна з шахів, Орфан Сананзаде (Чемпіон Світу та Всесвітніх ігор), Вікторія Олейникова (Чемпіонка Світу з підводного спорту), Лариса Соловйова (легенда пауерліфтингу), багаторазова рекордсменка та Чемпіонка Світу, Європи та Всесвітніх ігор Олена Підгрушна (Олімпійська Чемпіонка з біатлону 2014-го року).

Також на спортивну подію має завітати представники керівництва нашої країни В’ячеслав Кириленко (віце-прем‘єр-міністр України), Ігор Жданов (міністр молоді та спорту), Роман Греба (заступник міністра освіти та науки), Ілля Шевляк (президент Спортивного комітету України).

Акредитація та додаткова інформація: Роксана, +380 (63) 937-52-79

Довідка:

«Зірки спортивного року» – це щорічна церемонія Спортивного комітету України. Шляхом голосування визначаються найкращі спортсмени, тренери, організатори і функціонери з неолімпійських видів спорту за підсумками минулого року. Традиційно буде оголошено переможців в таких номінаціях: «Спортсмен року», «Спортсменка року», «Дебют року», «Команда року», «Тренер року», «Соціальна ініціатива року». Цього року церемонія відбуватиметься вже восьмий рік поспіль.

Найяскравіші моменти минулої церемонії:

- www.youtube.com/watch?v=SoQNgGb-tDc;

- m.facebook.com/scu.org.ua/photos/?tab=album&album_id=1649969218373210;

- www.facebook.com/watch/?v=1650044841698981.

Прес-служба Комітету картингу FAU