ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Запрошуємо фотохудожників до участі у акції «Фото Ярмарок»

Офіційні новини Запрошуємо фотохудожників до участі у акції «Фото Ярмарок»

З метою популяризації автомобільного спорту та підтримки фотохудожників, темою творчості яких є автомобільний спорт, в рамках програми Урочистого вшанування Автомобільною федерацією України Чемпіонів та переможців Кубків України з автомобільного спорту 2018 року, у приміщенні КМДА 21.12.2018 з 16:00 по 19:00 год. проводиться акція «Фото Ярмарок».

В рамках Акції «Фото Ярмарок» фотохудожники мають можливість розмістити власної роботи, зроблені під час офіційних змаганнь з автомобільного спорту в Україні спортивного сезону 2017-2018 років на стендах під час проведення Урочистого вшанування Автомобільною федерацією України Чемпіонів та переможців Кубків України з автомобільного спорту 2018 року.

Гості Урочистого нагородження матимуть можливість ознайомитись та придбати запропоновані фотографії.

Організатори заходу надають стенди для розміщення фотографій до 35 фотографій на кожному. Кількість стендів обмежена, перевагу матимуть перші три зареєстровані учасники.

Вимоги до фотографій:

- тільки власної роботи, зроблені під час офіційних змаганнь з автомобільного спорту в Україні спортивного сезону 2017-2018 років;

- на звороті повинно бути розміщено: прізвище, ім’я автора, назва змагання, прізвище зображених осіб (якщо відомо), дата зйомки, інша інформація автора;

- не більше А4 на фотопапері (глянець чи мат).

В раках Акції проходитиме конкурс на кращу фотографію з Урочистого нагородження.

Фотохудожники запрошуються надати свої фотографії, які будуть розміщені у галереї на сайті FAU, відвідувачі якого оберуть кращу, яка буде відмічена спеціальною нагородою FAU, в тому числі прес-акредитація на всі заходи FAU 2019 року.

Для участі у Акції, отримання детальних умов участі та резервування місця на стендах просимо звертатись до координатора Акції Андрія Яроменка. Телефон: +380 (67) 470-46-51.

Оргкомітет урочистого нагородження 2018